Dette holder han hemmelig

Det er en grunn til at menn ikke alltid vil lette fullstendig på sløret.

Dette holder han hemmelig

Dette holder han hemmelig

Publisert Oppdatert
Har du noen gang tittet bort på kjæresten din og fundert over hva han sitter der og tenker på, uten at han vil si det til deg? Ja, vi kvinner kan overanalysere mange situasjoner og til og med svartmale situasjoner litt for ofte til tider, men du skal ikke se bort i fra at han faktisk holder tilbake en hel del. Og det er rett og slett fordi han er egoistisk.

Det mener iallefall Kvinneguidens Herreekspert, blogger Vargas.

Onanerer oftere enn du tror

- Dette er et litt touchy tema, men menn er feiginger noen ganger, sier bloggeren.

Han eksemplifiserer med at menn titt og ofte lurer seg til en "selvutlader";

Bloggeren Vargas

 • Kvinneguidens Herreekspert deler små og store tanker rundt relasjoner mellom kvinner og menn, helse, økonomi og samfunn.

 • Vargas har en blogg som vil overraske deg, glede deg og engasjere deg. En blogg om livet, om døden og det i mellom.

- Eller et runk, som det heter på fagspråket, uten at samboeren får vite om det. Han bruker også langt mer penger på spill både i kiosken og på nettet enn han forteller. Og han ser helt sikkert på venninnene hennes i smug. Ikke alle menn er drittsekker, men de er noen store egoister som velger seg selv foran det meste, mener Vargas.

Ubehagelig samtale

Men det er slettes ikke i alle situasjoner menn er "feige" eller "egoistiske".

For eksempel om kjæresten har blitt ekstra overvektig siste tiden, og han har behov for å si i fra, men ønsker å gjøre det på en skånsom måte. Hvordan tror du at han vil gå fram da?

Les også: - Du bør like å være sexy

Les også: - Ingen menn liker grinete damer

Les også: Derfor sier han nei til sex- Jeg mener at de fleste kvinner kler noen ekstra kilo på kroppen, så jeg hadde nok klådd mer enn ellers i så fall. Men om jeg så at det var blitt et problem, og at vedkommende slet og hadde kvaler for sin egen kropp, ville jeg nok gitt et hint om at det kan være smart å gjøre noe med vekta, for egen skyld, forteller bloggeren.

Han tror ikke at noen liker å få kommentarer på at vekten har gått mye opp. Men i noen tilfeller kan det jo ligge sykdom bak, som for eksempel for lavt stoffskifte.

- Det er mulig å linke spørsmål om vektøkningen dit i første omgang, ved å spørre om hun har merket seg noen andre symptomer på lavt stoffskifte? I så fall bør en legetime være det første man bestiller. Om det da ikke foreligger tegn på sykdom kan man kanskje foreslå at man begynner å gå turer sammen, eller at man tilbyr seg å trene sammen med henne. Det er alltid koselig å være to når man skal trene.

Han drar en hvit løgn

Å lyve er generelt sett en dårlig og gjerne ondsinnet vane, men det å dra en hvit løgn er faktisk til tider helt nødvendig.

- Hvis kjæresten din har klippet seg og er veldig fornøyd med resultatet, mens du selv ikke synes hun kledde det så godt som den forrige frisyren, da kan man si at hun likevel ble fin, mener Vargas og kommer med andre eksempler på når man kan pynte litt på sannheten;
 • Hvis hun spør om du har kjøpt den ringen hun ønsket seg til bursdagen sin (og du har kjøpt den), da kan man si at man ikke har kjøpt den fordi den var for dyr.
 • Hvis hun har kjøpt en genser hun synes hun var kjempefin i, da går det an å si at "joda, den var fin den, men veldig annerledes enn alt det andre du har."
 • Generelt er det vel greit med små hvite løgner når det kommer til bagateller.
 • - Man skal likevel gjøre alt man kan for å snakke sant, i alle sammenhenger. En hvit løgn kan bli et problem, så unngå det om du kan, sier Vargas.

  Sex annenhver dag

  Bloggeren skulle samtidig ønske at kvinner visste mer om menn, for eksempel det faktum at også menn kan bli veldig såret over kommentarer som går på vekt og utseende.

  - Dette gjelder både kommentarer om overvekt eller at vi er altfor tynne. Menn er generelt sårbare de også, sier Vargas.

  Samtidig mener han at det hadde vært en stor fordel at kvinner var klar over hvor kjedelig menn synes det er å småprate etter sex;

  - Da har de fleste menn mer enn nok med å holde øynene oppe og ønsker mest av alt å sove. Kvinner bør også ha vite at menn trenger utløsning minst annenhver dag for å fungere optimalt!

Les mer på bloggen til VargasNyttige tjenester

FORUM

Underholdning