Dette gjør deg attraktiv

Hvis du vil ha sjans hos gutta, kan det hjelpe å tenke skitne tanker!

Publisert Oppdatert
Hvis du ønsker å bli mer attraktiv i guttas øyne, bør du tenke på hvordan det føles å ha sex når du møter dem. Dette skal nemlig gi sexappeal så det holder!

Sex-utstråling

Selv om du prater med din utkårede om helt vanlige hverdagstemaer, oppfører du deg litt annerledes dersom du tenker på sex mens du prater med ham.

Du sender nemlig små signaler som får andre til å oppfatte deg mer attraktiv enn når du ikke er interessert.

Det skriver expressen.se.

Forskere ved McMaster University i Canada gjennomførte et eksperiment hvor de filmet skuespillere som ble intervjuet om nøytrale emner. Hver skuespiller ble intervjuet to ganger. I første intervjuet skulle skuespilleren oppføre seg seksuelt uinteressert i intervjueren, og i det andre intervjuet skulle skuespilleren forsøke å føle seksuell interesse for intervjueren.

Skuespilleren skulle ikke vise mer tydelig interesse utover enn å tenke på sex. Forskerne viste de filmede intervjuerne for forsøkspersonene som fylte ut et skjema over hvor attraktive de syntes at skuespillerne var.

Vis interesse

Da skuespillerne latet som om de var interessert i å ha sex med intervjueren, ble de mer attraktive enn da de forholdt seg nøytrale. Resultatet var det samme for både de kvinnlige og mannlige skuespillerne.

Resultatet av eksperimentet konkluderes ved at den beste måten å få det motsatte kjønn interessert i seg, er å vise en form for interesse selv.

Kilde: Expressen.se, KK.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning