Derfor er han utro

10 stygge grunner til hvorfor han har sex bak ryggen din..

Publisert Oppdatert
Det finnes unnskyldninger i fleng, mange menn er utro og de fleste vet at det er galt, likevel gjør de det!

Utro grunnerHvorfor gjør mange menn feilen gang på gang? Les videre.

1. Fordi han hadde muligheten til det.

Menn får ikke tilbudet om sex så ofte som kvinner gjør, og når en mulighet først åpner seg for ham, kan det være vanskelig å avlså dette tilbudet.

2. For å booste sitt ego.

Noen ganger føler menn seg utiltrekkende for det motsatte kjønn på lik linje med kvinner, og når da en kvinne viser interesse for ham, føler han seg ikke bare pen, hans ego vokser også enormt.

3. Dere vokser fra hverandre.

Kanskje har dere to ikke så mye til felles med hverandre som dere trodde? Derfor traff han en kvinne som han deler flere interesser med, noe som er svært tiltrekkende.

4. Dere krangler mye.

Menn kan gjerne være utro bare for å komme seg bort fra sin kritiske partner og det kranglete hverdagslivet.

5. Han er ikke forelsket lengre.

Noen ganger blir menn så komfortable i forhold at de ikke aner hvordan de skal komme seg ut av det igjen. Kanskje blir de i forholdet på grunn av barna eller økonomien. Likevel kan de føle at de går glipp av kjærlighet og søker dermed i andre retninger.

6. Sexlivet deres stinker.

Om en mann har en uinteressert partner eller ikke får nok sex, er sjansen stor for at han vil være utro. Bare fordi du har en mann eller kjæreste, betyr ikke dette at du kan slutte å prøve. Det krever innsats av begge parter for å ha et godt sexliv.

7. Han vil ta hevn.

En mann kan være utro mot dama si om han finner ut om hun er utro. Hvordan ellers skal han lege sine sår?

8. Det er nytt og spennende.

Mange menn blir trøtt og lei av å ha sex med samme kvinne hver eneste kveld, eller hver uke. Det betyr nødvendigvis ikke at de trenger å være utro med kvinner som er mer tiltrekkende enn sin egen partner.

9. For å se om han kan slippe unna med det.

Om hans holdning er noe sånt som "det hun ikke vet, har hun ikke vondt av", kan det hende at han har vært utro en del ganger. Likevel, med alle overvåkningsmidler som finnes i dag, er det lettere enn noen gang å spionere på typen din!

10. Fordi du tillot det tidligere.

Om du har tilgitt ham for den ene gangen han var utro tidligere, er sjansen større for at han vil være utro igjen.Kilde: about.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning