Den perfekte daten!

Slik får du en vellykket første kveld sammen med drømmemannen!

Publisert Oppdatert
Du har sikret deg en date med drømmetypen i helgen, og ønsker selvsagt at dette skal bli en suksess. Antrekket er allerede planlagt, tidspunkt, parfyme.. Ingenting overlates til tilfeldighetene! Men det viktigste av alt er selve daten og valg av sted. Du ville eksempelvis ikke hatt en viktig forretningslunsj på Burger King? En morsom og original date er mye viktigere enn om toppen sitter riktig, eller om rumpa di ser bra ut i den nye buksa¿

Her kommer noen forslag til en flott første date:

1. Stranda
Liker du å sjekke ut hvilken type dette er med en gang, kan stranda være en lur ting. Du får se han i bar overkropp, og dere kan plaske av gårde sammen. Og hvis alt skjærer seg kan du i det minste speide rundt¿

2. Biljard
Er morsomt uansett om du er god eller ikke¿ Og en bra måte å sørge for en andre date på, ved å be om (eller tilby) en revansje!

3. Minigolf
Er ikke bare forbeholdt kjipe campingplasser og traumatiske familieferier. Det kan faktisk være gøy å gå rundt og skravle mens man forsøker å komme seg gjennom de forskjellige banene med æren i behold.

4. Konsert
Det er selvsagt en fordel å ha mulighet til å snakke sammen under en første date, men høy musikk og masse folk kan også være en fordel. Dere får stå tettere sammen, og du kan lene deg mot han uten at det virker upassende.

5. Fornøyelsespark
Er som regel rettet mot barn, men hvem sier at ikke voksne også kan ha litt barnslig moro? Slep med deg typen i tømmerrenna eller kjøp noen lodd. Blir det dårlig stemning er ikke dette typen å satse på uansett!

6. Piknik
Dere trenger ikke trenge dere sammen inne på en full kafé, eller finne på alskens sprell. En enkel matbit ute i det fri er perfekt. Dere får snakket sammen i fred, og samtidig spist god mat. Her kan du vinne hans hjerte med dine supre kokkekunnskaper.

7. Casino eller spillehall
Fyll lommene med mynter og gå bananas i spillehallen. Enten det er snakk om å konkurrere i skytespill, kjøre om kapp eller spille kort, spill er gøy for både liten og stor!

8. Go-kart
Actionfylt, spennende og en ganske annerledes første date. Han vil sette pris på din entusiasme der du runder startstreken for tredje gang.

9. Limousin
Hvis han forventer en rolig kveld på kino, kan kanskje en limousin i utkjørselen bli litt i overkant¿ Men er han med på litt gøy og tar ting med humor, kan en tur i limousin med sjampis bli en flott start på kvelden!

10. Bestill mat
Noen ganger kan det å være hjemme, med masse take-away, levende lys og musikk gjøre susen. Det enkle er ofte det beste?

Kilde: www.askmen.com date_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning