Avslør rundbrenneren

Det er flere måter du kan avsløre om han er rundbrenner på..

Publisert Oppdatert
De er lette å falle pladask for, og plutselig har man blitt forelsket. Desto vondere gjør det når du får vite ut hvilken rundbrenner han egentlig er, og at du bare er en i rekken..

Lærebok

Forfatter Neil Strauss er en selvutnevnt rundbrenner med en lang liste erfaringer. Teknikkene han har utviklet og finpusset på for å nedlegge utallige kvinner på sin vei, har han skrevet flere håndbøker om, blant annet "The Game" og "Rules of the Game".

Danske ekstrabladet.dk bad sexolog og parterapeut Rikke Thuesen om å analysere deler av "scoringsspillet" og dets muligheter, og komme med råd om hvordan man avslører en rundbrenner som bruker triks fra bøkene;

- Det er naturlig og fornuftig å være betenksom om man blir sjekket opp på byen. Står man ovenfor en skikkelig rundbrenner som kun er ute etter en heftig natt? Dette er det er greit å være oppmerksom på, spesielt hvis du selv er ute etter et partnerskap som skal vare lengre enn til solen står opp, sier Thuesen til ekstrabladet.dk.

Avslør ham

Her er noen av de tydligste trekkene ved en rundbrenner som har lært seg et og annet triks:
 • Han har ofte påfugleffekt som er interessant: Det kan være et smykke, en hatt, en tatovering, farger på klærne eller noe annet som han gjerne vil fortelle en historie om.
 • Han overser deg i begynnelsen og snakker mer med de andre på festen. Faktisk virker han nonchalant, nesten arrogant overfor deg.
 • Han åpner gjerne samtalen med et spørsmål som han vil at du skal ta stilling til. Det kan handle om hvordan dere kjenner hverandre, eller om en venn skal ta det som et faresignal at hans kjæreste snakker med ekskjæresten sin hver dag.
 • Han vet mer om deg enn man umiddelbart skulle tro en fremmed visste, og han påstår at han kan lese din hånd, fortelle deg noe ut i fra ringene dine på fingrene og lignende.
 • Han gir deg komplimenter for detaljer som øreringer, måten du går på, måten du snakker på. På den måten får han deg til å merke at han virkelig liker deg.
 • Han er på vei til å gå når han virker mest interessant for deg, og du ber ham derfor om å bli.
 • Gøy å være med

  - En dyktig "spiller" har med dette fått den utvalgte kvinne på kroken, og derfra er det faktisk ham som styrer spillet, uansett om hun tror at det er henne, sier Thuesen.

  En god spiller etterlater kvinnen i bedre stand enn han fant henne. Det vil si at hun føler seg pen, vakker, flott og verdifull, og på ingen måte diskvalifisert eller dumpet, selv om "forholdet" ikke varer så lenge.

  - Så damer, vær på vakt og vær oppmerksomme, men nyt spilleren og alt det han får frem i deg. Han er morsom å være sammen med for en liten stund hvis du er ute etter det samme som han, sier sexologen til ekstrabladet.dk.
sjarm320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning