Er du ofte ute etter en rik og kjekk mann? Eller blir du rett og slett bare tiltrukket av en mann med penger og makt? Det kan godt hende det er sexy i manges øyne, men det viser seg at menn uten feit lommebok er bedre elskere.

Dette skriver nettstedet Womens Health.

- Menn med mindre penger kan gjøre kvinner lykkeligere fordi penger og status ofte avler illojalitet og andre negative trekk hos menn, sier Adam Galisky, professor ved Northwestern University i Chicago til Womens Health.

Her kommer fire grunner til at du burde velge en mann med mindre lommebok;

Han er trofast

I følge Womens Health viser studier at menn med lavere inntekt har mindre sannsynlighet for å være utro.

- Menn i høyere stillinger er oftere utro, men de fordømmer samtidig menn med lignende status som er utro, sier Galinsky videre.

Han sjarmerer dine venner

Middelklasse-menn og menn med lavere inntekt er mer positive i møte med andre mennesker enn det rike er, i følge en rapport fra Psychological Science. I en studie viser det seg nemlig at de med lavere inntekt er bedre på øyekontakt og det å føre en samtale med fremmende enn det menn med høyere inntekt er.

Les også: Slike menn vil vi ha!

Les også: Slik er drømmemannen

Les også: Utro menn har lavere IQForfatter av boken "Born to be good", Dacher Keltner, sier at menn med lavere inntekt anstrenger seg mer i sosiale sammenkomster fordi det er en måte å knytte viktige kontakter på. Teorien er at rikere menn ubevisst ikke tror at de behøver å anstrenge seg.

Han støtter din karriere

Rike menn kan oppleves som diskriminerende sammenlignet med menn med lavere inntekt. I følte Beth Livingstone ved universitetet i Cornell, handler det om alfa-hanner som synes det er mannens plikt å forsørge familien. Menn med lavere inntekt har en tendens til å støtte sin partner i jakten på høyere utdanning og lederstillinger.

- Par som oppmuntrer hverandre til å oppnå sine profesjonelle drømmer og mål, har også en tendens til å bli lykkeligere, sier forfatter Joshua Coleman.

Han gir deg fantastisk sex

En mann med lavere lønn vil anstrenge seg for å ha suksess i sengehalmen. I følge Bethany Marshall som har skrevet boken "Deal Breakers" kommer han til å anstrenge seg for å vinne kvinnens hjerte slik at hun ikke forlater ham. Har han ikke råd til luksuriøse dater, kommer han derimot til å ta sikte på å være en mester i sengen, sier Marshall til nettstedet.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!