Det mener iallefall nettsiden Cosmopolitan.com som synes at du heller skal bruke sminketiden på å forføre daten din!

Det kan virke banalt, men det er enda mer dumt å stikke på toalettet og bruke ekstra lang tid bare for å sminke seg mens han sitter og venter på deg utenfor.

Om du gjemmer deg bort for å sminke deg, eller skynder deg å legge på litt ekstra sminke foran daten din, kan du nemlig gå glipp av en glimrende mulighet til å flørte ekstra med ham.

Her er nettsidens tips:

Leppestift

Lukk opp leppene litt slik at munnen din er åpen og avslappet. Deretter påfører du leppestiften sakte over leppene, ett strøk holder.

Les også: Få ham til å holde ut

Les også: Fargene avslører oss

Les også: Møt drømmemannen slik



Maskara

Vær litt dramatisk når du påfører maskara på vippene. Ikke legg på for mange lag. Blunk litt før du ser opp på ham og rett i hans øyne. Et intenst blikk kan faktisk sette ham helt ut.

Pudder

Snu deg litt bort fra ham og hold opp kompaktpudderet med innebygget speil. Legg litt pudder på nesetipp, hake og panne og gi ham et flørtende blikk mens du smiler lett. Det vil garantert pirre fantasien hans!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!