9 sexy nyttårsforsetter

Her er nyttårsforsettene du vil glede deg til å holde!

Publisert Oppdatert
Denne saken er skrevet av Cpunktet.no

1. Jeg skal være ærlig om mine ønsker i senga

Å dele sinnet ditt i senga kan faktisk være vanskeligere enn å dele kroppen. Først når du tør å åpne deg og fortelle partneren din det du virkelig ønsker, gir du hele deg. Bondage? Rollespill? I 2009 er det på tide å være ærlig om hva du vil ha!

Ærlighet er utviklende når det gjelder alle plan av livet, også i senga. Du kan forvente deg at du vokser og lærer om deg selv, og har du en partner som er glad i deg og forstår deg kan du forvente at han lytter og tar ønskene dine seriøst. Og om ønskene ikke er for sære, er sjansene svært gode for at han vil imøtekomme deg! Godt nyttår!

2. Jeg skal ha mer sex med meg selv

Du trenger ikke å forføre, spandere middag eller drikke deg full for å få deg til sengs. Du blir heller ikke gravid av å knulle deg selv. Onani er en vinn-vinn aktivitet! Du vet best hva du vil ha i senga, så sex med deg selv MÅ bli bra. Sett i gang og lek, du er bare en fingerspiss unna nytelsen til enhver tid, vet du!

"One orgasm a day, keeps the doctor away." Orgasmer fjerner stress og gjør deg glad og attraktiv. Leker du mye med deg selv lærer du klitoris å kjenne, og lærdommen kan du fint trekke med deg når du har sex med andre.

3. Jeg skal prioritere sexlivet

Sex er en deilig kilde til glede i hverdagen. Men sengekosen kan fort bli rutine eller havne langt bak i køen under presset fra tidsklemma. Ser lista di slik ut: 1. nytt bad 2. skoleavslutning 3. svigermors bursdag 4. malekurs 5. kjappis, er det tid for revurdering.

Å prioritere sexlivet og mellom deg og din kjære kan bringe dere nærmere og hjelpe dere til å beholde gnisten i forholdet. Det er ingen grunn til at det skal skorte på sexen når man har fri tilgang på hverandres goder!

4. Jeg skal ikke fake

Utallige fake orgasmer skrikes ut i norske soverom hvert år. Vi faker av forskjellige grunner, men det er en kjapp løsning som alltid bringer det samme resultatet:Null ordentlig orgasme. Hva var poenget med faking, sa du?

Å få orgasme sammen med andre kan ta tid og kreve tålmodighet. Slutter du å bruke energien din på skuespill, men heller lærer kroppen din å kjenne kan du begynne å konsentrere deg om å få de virkelige orgasmene!

5. Jeg skal ha det gøy i senga

Vi bombarderes med snakk og krav om sex fra alle kanter. Det kan ofte virke som om sex er en prestasjonslek forbeholdt de flinke, og vi kan fort bli lei av alt maset. Ikke få "Sex information fatigue syndrome", behold fokuset!

Sex handler i bunn og grunn om to ting: formering og glede. Eventuelt i kombinasjon. I 2009 bør du gjøre det som er viktigst i sengehalmen: å slappe av, kose deg, og le masse. Slik holder du på det riktige fokuset!

6. Jeg skal prøve noe nytt

Misjonæren er god, sex med lyset av er behagelig og det er fint å vite at man alltid kan vente seg 14 minutter med samleie fredag kveld etter nyhetene. Men nye innfallsvinkler er nødvendig for å holde sexfutten oppe og for å unngå å stagnere.

Du trenger ikke bli med på Swingers-klubber eller ha femkant. Men forandring - uansett hvor liten - garanterer en ny erfaring og ikke minst underholdning. Så er det opp til deg om du vil gjøre den nye erfaringen til rutine!

7. Jeg skal holde sexkondisen oppe

Det er lett å bli lat når det er mørkt og kaldt og sofaen kaller. Men blir du lat lider sexen også, ettersom sengehopp krever en viss kondis. I tillegg er det viktigst i verden at du føler deg bra! Det er ikke fett å føle seg som en blåhval når du sitter oppå!

Holder du deg aktiv, både i senga og ellers, er du garantert et bedre sexliv. Det er ikke snakk om å bli en sexatlet, men holder du sexkondisen oppe vil du orke mer og føle deg bedre. Og energien du får vil gi deg mer sexlyst!

8. Jeg skal føle meg sexy

Sexy-følelsen er en deilig, leken, rampete følelse som får oss til å gløde. Men hvis den er så deilig, hvorfor er den er vanligvis bare forbeholdt lørdag kveld? Hvorfor maner vi den ikke fram mer? Hofteholdere til folket - nå!

Det er helt individuelt hva som får oss til å føle oss sexy, og hvor mye vi trenger sexy-følelsen. Men gjør du litt for å fremme denne følelsen og prioritere deg selv hver dag, vil du føle deg bra, se bra ut og ikke minst krydre din egen hverdag.

9. Jeg skal gjøre sexlivet til et lagarbeid

Har sexlivet gått i stå, er vi kvinner eksperter på to ting: a) ta på oss skylda eller b) legge den helt på partneren. Vi må definitivt bli bedre på å bli løsningsorienterte, og inkludere våre kjære i løsningen, og ikke bare i problemet. Som et kleint utrykk fra 80tallet konstaterer: It takes two to tango!

Er du smart nok til å pedagogisk innlemme din partner i planen om et bedre sexliv, er det ikke grenser for hva du kan forvente deg i 2009. Dere er et team, og målet er å erobre soverommet igjen, med svett, het og befriende sex!

Denne saken er skrevet av Cpunktet.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning