7 utilgivelige datingsynder

Gjør du dette, må du se langt etter daten din..

Publisert Oppdatert
Spenningen på den første, andre og tredje daten kan raskt erstattes med dårlige minner og dagen-derpå-angst, særlig om man kommer rett fra et langvarig forhold der man har vært vant til å dele alt.

7 datingkatastrofer:1. Aldri dukk opp hjemme hos han etter en fuktig natt på byen

Det finnes bare en ting som er like lite attraktivt som en full, snøvlende mann, og det er en full, snøvlende kvinne. Ender dere opp på fylla sammen blir saken en annen, men dersom han har hatt en rolig kveld hjemme mens du har vært ute og danset med jentene - da bør du ta turen hjem og ikke til han når kvelden er over.

2. Nevn aldri hva dine tidligere sexpartnere gjorde eller ikke gjorde i sengen

Etterhvert som man blir kjent deler man mer. Både antall sexpartnere, når du debuterte og morsomme sexhistorier kan bli et tema, men en ting du imidlertid aldri bør dele er hvor fantastisk din forrige elsker var, eller hvor utrolig frustrert du var da ekskjæresten din ikke fikk deg til å komme. Forteller du daten slike ting fører det i beste fall til at han får litt nerver, og i verste fall at han aldri vil tørre å involvere seg med deg. Begynn på scratch, og vær åpne med hverandre om hva som fungerer og ikke, men la ekskjærester være fortid.

3. Ikke gå på do foran han

Noen ting er det best å ha for seg selv, og det inkluderer dobesøk. Bare tenk deg hvordan det ville vært for deg om han satt seg ned for å gjøre nummer 2 mens du pusset tennene? Det betyr imidlertid ikke at du skal holde deg til du kommer hjem, altfor mange jenter er redde for å låne doen hos daten. Daten din hadde sannsynligvis blitt mer bekymret om du aldri gikk på do enn om hører noen lyder fra badet!

4. Ikke fake orgasme

Dersom han gjør han så godt han kan kan det være lettere å fake en orgasme enn å forsøke å rettlede han. Til syvende og sist er det ærlighet som gjelder, så her er det bare å ta seg sammen. Dersom du vet hva som må til for at du skal komme, fortell han det! Hjelp også gjerne til selv, det syns han bare er positivt.

5. Ikke involver deg i hans hobbyer dersom du hater dem

Om han er en ihuga golfer vil han sannsynligvis sette pris på om du er åpen for å bli med ut på banen. Men dersom du vet at du aldri kunne tenke deg å gå til anskaffelse av ditt eget golfsett er det like greit å være tydelig på det fra starten. Man trenger ikke å dele alt, tvert i mot er det viktig å ha noe man er alene om.

6. Fortell aldri daten din at du har googlet ham

Det er helt normalt å bedrive litt detektivarbeid når man dater. Google og facebook kan skjule mange hemmeligheter det kan være greit å vite om, men for all del, ikke fortell daten din om undersøkelsene dine. Hvis du mot formodning skulle finne noe helt hårreisende du ikke kan leve med, så dump han. Hvis ikke, hold munn!

7. Spør aldri om han syns du ser feit ut

Til og med menn som har vært gift i mange år blir usikre når kona spør om hun har blitt feit, så hvordan skal en stakkars date klare å sortere tankene kjapt nok? Det eneste som kommer ut av et slikt spørsmål er at du viser at du er usikker på din egen kropp, noe som aldri er attraktivt.

Kilde: Sex with Your Ex, (And 69 Other Tempting Things You Should Never Do Again (Plus a Few That You Should), Dr. Yvonne Fulbright.

do

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning