16 orgasmer på 3 timer

Orgasmene kommer når du utforsker, leker, lærer og lever. Cpunktet hjelper deg!

Publisert Oppdatert
Saken er skrevet av Cpunktet.no.

Sexpirator og redaktør for Cpunktet.no, Cecilie Kjensli, har møtt Sire (27) som forteller hvordan hun klarer å få så mange orgasmer. Sire tror selv at utgangspunktet for å kunne føle godt og ha god sex, er å ha et sunt forhold til seg selv.

Ri frem orgasmene

Få hennes tips her!

- Er det noe som er mer naturlig og sunnere enn sex? Definitivt ikke, og siden jeg er en person som alltid har vært åpen og uredd for nye ting kan jeg godt dele noen av mine erfaringer.

Jeg har lært mye i livet, på godt og vondt. Noe jeg husker veldig godt var da jeg var 22 år og fikk min første vaginale orgasme. Rett før, hadde jeg spurt venninnen min hvordan hun fikk orgasme uten å måtte bruker hender eller andre hjelpemidler. Jeg hadde begynt å bli rimelig lei av å onanere under samleie.

Les også: One nights fjellvettregler

Les også: 5 tips for kåtere tankegang"Sitt øverst og bruk hoftene. Gni deg frem og tilbake, for når du sitter oppå har du kontroll", svarte venninnen. Siden den gangen har sexlivet mitt hatt et kraftig oppsving, så takk skal hun ha for tipset.

- Jeg har snakket med mange venninner om det å få vaginal orgasme, og det er mange som ikke får det til, men det gjør altså jeg. Det jeg skal fortelle nå er helt sant, og jeg vet at det høres helt vilt ut, men det er faktisk tilfellet.

Regelmessig sex

Min hittil deiligste sex-erfaring hadde jeg med en tidligere elsker. Vi hadde superdeilig sex og en utrolig bra kjemi. På tre timer fikk jeg faktisk 16 orgasmer! Det var et "dagen der på nummer" hvor i alle fall jeg pleier å være ekstra følsom; Mitt beste tips for å få mange orgasmer etter hverandre:
  • Ikke vent lenger enn ett minutt før dere fortsetter, for da er det lettere å komme igjen. Rett etter orgasmen er man veldig følsom, men det går fort over så det er bare å fortsette.
  • Regelmessig sex er viktig selv om man er singel eller sammen. Om jeg ikke har partner, blir det kos i form av en dusj eller leketøy, og helst en gang om dagen.

Les også: Bruk hjernen-bli steinkåt

Les også: Sextips fra terapeuten

Les også: trygg og sikker munnsex

  • Orgasmene mine veldig forskjellige, alt etter humøret. Noen gang er jeg bare skikkelig kåt og må komme med en gang, og da tar det bare 30 sekunder. Andre dager kan det ta lengre tid, men da får jeg også de sterkeste orgasmene.
  • Finn deg selv, lær å stole på deg selv, få selvtillit som ingen kan ta fra deg, og ikke minst; det å lære og leve livet uten å skade seg selv eller andre, er nøkkelen til fantastisk sex og ikke minst 16 orgasmer.
  • Nøkkelen til bra sex er å ha god kjemi, både psykisk og fysisk. Man skal utfylle hverandre, føle seg unik, gi masse kjærlighet samtidig som man må ha rom til seg selv og sitt. Sex kan nemlig lett bli kjedelig hvis man ikke har en bra sex-match, eller samme nysgjerrighet på å prøve ut nye ting.
  • Vi jenter er forskjellige, og oppnår orgasmer på forskjellig vis. Jeg har funnet min måte, men jeg har enda mer å lære. Personlig tror jeg at vi alle er gjennom forskjellige sex-perioder hvor vi prøver ut og tenner på ulike ting. Jeg har uansett hele livet mitt på å utforske, leke, lære og leve. Det samme oppfordrer jeg alle andre til å gjøre.

  • Les mer om sex og samliv på Cpunktet.no.
Orgasme2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning