10 stemningsdrepere

Gjør han dette tar han definitivt livet av den romantiske stemningen.

Publisert Oppdatert
Mange menn går kanskje med en feilaktig overbevisning om at vi kvinner alltid spiller intrikate spill når det kommer til sex og samliv. At det finnes feller, lurespørsmål og konstruert kostbarhet. Lite er han klar over at det likså gjerne kan være han selv som har tråkka i salaten og ødelagt den romantiske stemningen, helt på egen hånd¿

Lysene dimmes ned, og typen går for å sette på litt rolig stemningsfull musikk. Allerede her legges grunnlaget for hvordan resten av kvelden utvikler seg. At han kjører på med søt musikk av Madonna, Avril Lavigne eller Miley Cyrus er en sikker stemningsdreper. Klisjeer som "Im too sexy", "Sexual Healing", eller hardere musikk som Ramstein og Nine Inch Nails bør en også styre unna.

2. Ta telefonen midt i kosen¿
Det har aldri vært, og kommer heller aldri til å bli noen særlig stor suksess at han svarer på telefonen når han egentlig burde vært mer enn opptatt med å kysse deg! Telefonene kan med fordel skrus av.

3. Klåing
Tafsing, klåing, klyping og stønning la vi bak oss i tiende klasse. At han mer eller mindre henger fast i brystvorten din halvveis inn i første date er ikke tiltrekkende.

4. Masing
Vi har muligens bestemt oss på forhånd hvor langt vi er villige til å gå på første date. Allikevel kan vi være tilbøyelige til å endre mening avhengig av hvordan det hele utvikler seg. Skulle vi allikevel ønske å si farvel etter nattakysset, hjelper det lite å trygle om å få bli med inn! Da blir det i alle fall ikke noen ny date.

5. Være egosentrert
De fleste trenger litt tid på seg til å komme i stemning. Litt kyssing, kosing og berøring trengs, og gjerne mer enn to minutter "inn-ut" hvis man ønsker orgasme. En mann som bare kjører på med sine egne greier kan med andre ord ikke forvente noen stor begeistring.

6. Dårlige kyss
Det har ikke noe å si hvor kjekk fyren er, hvis han ikke kan kysse! For mye tunge, for spiss tunge, sikkel, tanngnissing og dårlig ånde river de romantiske følelsene i fillebiter.

7. Dårlig samtale
Å si at man setter pris på noen er jo koselig det, men når han for n`te gang forteller hvor pen du er og hvor heldig han er som får gå ut med deg, blir det faktisk litt falskt. Det er heller ikke særlig stas om han stiller fryktelig mange spørsmål, av typen "er det godt slik?", "liker du at jeg kysser deg sånn?", noen ganger er det bedre å ikke snakke - men bare gjøre..

8. Rett på!
Et glass vin, litt musikk og dempet lys før han stikker hånda nedi buksen din er å foretrekke. Det er ikke sjelden greit å gå rett på sak under første date!

9. Å be om lov
Du får lite respekt for mannen om han ber om lov til hver minste lille ting han foretar seg; "får jeg kysse deg?, "e r dette ok?", "kan jeg ta på puppene dine?", "passer det med samleie nå?".

10. Og sist men ikke minst: Å bli instruert!
Kvinner er faktisk klar over at mannen ønsker å bli tatt på penis. Men å tvinge hånden vår ned dit, eller enda verre; dytte hodet vårt i samme retning, er ikke måten å vinne frem på. Definitivt stemningsdreper!

Kilde: askmen.com drepen_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning