Vi reiser mer, lengre og oftere enn noen gang før, så de aller fleste av oss har - når tiden er kommet for giftemål og bryllupsreise - allerede opplevd både syden og ryggsekkturer, besøkt storbyer og solt oss under fjerne himmelstrøk.

Så da er det kanskje ikke så rart at når det kommer til bryllupsreisen, så ønsker mange brudepar en ferie som skal være noe helt utenom det vanlige, en opplevelse man alltid vil huske og hvetebrødsdager hvor man kan rømme langt vekk fra kjas og bryllupsmas.

Afrika. Bare navnet er nok til å mane fram bilder av ville dyr og dirrende hete ørkenlandskap. Rød jord og varm jungel. Savanner, sletter og vannhull. Støvete storbyer og hvite strender.

- Afrika har alt, skriver nettavisen Huffington Post.

- Ikonisk dyreliv, episke landskap, eldgamle underverk og en fantastisk variasjon av kulturer som har vært som en magnet på nysgjerrige eventyrere i århundrer.

Men dette enorme kontinentet er også ifølge nettavisen så mye mer. Det er også det perfekte stedet for bryllupsreisende som er på jakt etter en romantisk og uforglemmelig ferie.

Her er noen av stedene Huffington Post mener du fint kan legge drømmebryllupsreisen til:

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!