Når det er tid for bryllupsreise har nok de aller fleste brudepar en rimelig lik forestilling om hvordan man aller helst vil tilbringe de etterlengtede hvetebrødsdagene. Sol på kroppen, sand mellom tærne og aller helst på en destinasjon som er langt vekk fra hverdag, kjas og bryllupsmas.

Og bryllupsreise i Karibien er noe mange ser frem til. Ikke så rart, med sine vakre og solfylte øyer i det Karibiske Hav, som år etter år scorer høyt på listene over verdens mest populære steder å reise på bryllupsreise til. Det er mange øyer å velge mellom, noen kommer man seg til enkelt til, mens andre igjen krever litt mer reising. Har du først kommet deg dit dog vil nok de aller fleste si seg enige om at turen var vel verdt det.

- De aller fleste brudepar ønsker seg en bryllupsreise der romantikken står i fokus, forklarer senior travel consultant hos luksus- og boutiquehotellguiden Mr & Mrs Smith, Fiona Bickmore, til Kvinneguiden.

- Og romantikken står absolutt i sentrum i på øyene i Karibien. Det er jo litt som paradis. Bryllupsreisen er jo gjerne den ferien man kanskje i aller høyeste grad kommer til å huske resten av livet, og en tur man har lengtet etter å kunne ta. Da er det klart at det er stas å reise et sted som innfrir alt man drømmer om.

Bickmore tror mange tar seg råd til mer luksus på bryllupsreisen enn man kanskje ville gjort på en annen ferie:

- Svært mange velger oppgraderte rom eller suiter på bryllupsreisen, og man bruker kanskje mer tid på å finne det perfekte hotellet eller hotellene for disse helt spesielle dagene.

Hit reiser du på bryllupsreise

Det kryr av øyer å velge mellom dersom man skal på bryllupsreise i Karibien, og forskjellene og kontrastene mellom dem er store og mange. Her er syv øyer du absolutt kan vurdere å legge bryllupsreisen til, og hvor bryllupsmagasinet Bridalguide lover at både romantikk, rom og roomservice kommer til å innfri:

Reis til de Karibiske Øyer på bryllupsreise.

PARADIS: Det skorter ikke på vakre strender å nyte solen på i Karibien. © FOTO: barbados.org

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!