Den er uforglemmelig, romantisk og drømmende. Men som enhver fashionista vet, Paris er langt fra bare kjærlighetens by. Og om du vil oppleve det beste denne motehovedstaden har å by på, ja da lar du kjæresten bli hjemme, tar med deg jentegjengen og gjør deg klar for en helg hvor det utelukkende skal dreie seg som shopping og champagne.

For her løper mote og design i blodet. Gatebildet er en mellomting mellom kunst og catwalk og trender fra motehusene i denne byen påvirker former, farger og mote sesong etter sesong, og setter standarden for hva vi aller helst vil kle oss i til enhver tid.

Paris kan virke overveldende ved første øyenkast, men med litt nøye planlegging kan du rekke over mye av det denne byen har å by på av spennende butikker, hyggelige handlegater, gigantiske varemagasiner og unike småbutikker på en langhelg.

Her shopper du i Paris:

Paris Metro.

LETT Å KOMME SEG FREM: Metroen er den beste måten å komme seg rundt i Paris på. © FOTO: Trine Jensen

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!