Guro Heiret

Vet du hvor denne filmen ble spilt inn?

Ta quizen og finn ut hvor godt du egentlig følger med når du ser på film. Og hvem vet, kanskje finner du årets reisemål også.

Er du en av dem som tilbringer sommerferien i Norge? Koser deg med fjell, fjorder og litt ymse vær? Spiser reker til lyden av måkeskrik, kle på seg "klær-etter-vær" og gå en deilig tur i fjellheimen?

Det er opplest og vedtatt at når været slår til kan ingenting måle seg med vårt vakre land.

Eller kanskje du er typen som helst ferierer på en strand i et varmt land, men som reiser mye med jobben? Mange er støtt og stadig innom bittesmå flyplasser og bortgjemte små kroker i embedets medfør.

Hvor i Norge er dette?

Noen av våre største attraksjoner kjenner vi igjen så lett som bare det.

Andre er mer vriene.

For har du fått med deg hvor den nye statuen av kong Olav står? Eller i hvilket fylke Prekestolen ligger i?

Ta vår morsomme reise-quiz og se hvor godt du egentlig kjenner Norge.

FOTO: Andreas Gruhle/visitnorway.com, Øyvind Heen - Visitnorway.com, Asgeir Helgestad/Artic Light AS/visitnorway.com, CH - Visitnorway.com/Vigeland-museet/BONO, Terje Rakke/Nordic Life - Visitnorway.com, Kjersti Solberg Monsen - Visitnorway.com, Niels Jørgensen - Visitnorway.com, Johan Berge - Visitnorway.com, Stella Pictures & Marte Glanville.

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!