Vårens makeup

Dette er fargene du skal satse på til våren!

Publisert Oppdatert
Til våren kan du la deg inspirere av 60-tallet! Stikkord er frisk, glødende hud og god teknikk.

Naturlig hud

Det forteller Lancômes makeupartist Ida Engstrøm. Skjønnhetsgiganten lanserer i disse dager vårens makeupkolleksjon, som har fokus på duse pastellfarger i korall-og ferskenfarger.

Kolleksjonen vektlegger også skimmerdetaljer, øyeskyggepenner, og både matte og blanke glosser. Likevel er det aller viktigste at huden ser bra ut;

- Du må gjerne sminke huden, men det skal verken føles som eller se ut som du har en maske på deg. Lancômes makeupartist Aron De May er glad i å jobbe med fingrene når han legger foundation. Når du bruker hendene til å legge makeupen, varmer du samtidig opp produktet slik at det blir lettere å jobbe med og ser mer naturlig ut på, sier Engstrøm til Kvinneguiden.

Lancômes Pop'n Cheeks er blant deres storsatsninger denne våren. En ferskenfarget rouge med skimmer i som skal få kinnene til å komme enda mer frem og samtidig tilføre ekstra lyspigmenter i huden.

Ved siden av en frisk hud, er det øynene som først og fremst skal stå i fokus.

Øyenskyggepenner gjør at du kan leke deg med mange forskjellige farger, legge farge rett ved de øverste eller nederste vipperøttene, samt trekke fargen utover for å skape litt katteøyne, tipser makeupartisten.

Samtidig tipser hun om å duse ut strekene med en rund kost slik at resultatet ikke blir så hardt mot den lysere årstiden.

Blomsterhage

Også Bare Minerals satser på rosatoner til den lysere årstiden.

- Vårens farger går i lys syrinrosa, bronse, mørkgrå med glitter og ikke minst den frisk rosa fargen, forteller produktsjef for bareMinerals, Hedda Rivelsrud, til Kvinneguiden.

Hun anbefaler deres nyhet Face Fashion: The Look of Now - Fab Fresh, en liten eske som inneholder både øyenskygge, liner, rouge og gloss.

- Med den blir det enkelt å få frem en moderne, fresh og variert vårlook. Du skal gløde i vår, sier Rivelsrud.

Grønne negler

Mot slutten av fjoråret eksploderte trenden med mintgrønne og turkisenegler, og trenden fortsetter som bare det utover våren. I tillegg introduserer Lancôme en mørkere og dypere variant av grønnfargen som du samtidig kan pynte ekstra med et gullglitterlag på toppen.

lancome-cheeks lancome-neglelakk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning