Vakker i regnet

Her får du åtte skjønnhetstips for regnvåte dager.

Publisert Oppdatert
Vi har alle vært der; sminken er lagt, håret er vasket, fønet og stylet etter alle kunstens regler. Antrekket er nøye utvalgt og man er klar for å møte verden. Selvfølgelig raser det hele sammen som et korthus i lett bris når himmelen åpner sine sluser og lar det stå til¿

Les også: Perfekt kamuflasje

Les også: Alternative skjønnhetstips

Les også: Slik legger du perfekt rougeUnngå rennende maskara og forkjølelsesfremmende vått hår.

Her er åtte skjønnhetstips for regnfulle dager:

1. Velg støvler

Det finnes mange fine, kule, søte eller tøffe støvler til alle typer antrekk. Passer det virkelig ikke med støvler til den nye kjolen, bør du velge et par høye vanntette støvletter med solid såle.

2. Vær forberedt på regnet

Invester i en liten paraply eller en liten gjennomsiktig regncape til å ha med i vesken.

3. Bruk farger

Selv om himmelen er grå, trenger ikke du å være det!

4. Moderat med sminke

Grunnlaget er viktig. Ikke bruk for mye foundation, da er sannsynligheten mindre for at den renner. Ha gjerne med deg tuben i vesken, og eventuelt et par renseservietter, så kan du friske opp looken i løpet av dagen.

5. Øyesminke

Unngå sørgelige maskara-render nedover kinnene. Vannfast maskara er et must i høst!

6. Ikke eksperimenter for mye

Når du vet at det er utrygt for regn, bør du ikke bruke all verdens tid på kreative og forseggjorte frisyrer. Velg heller en glatt og flat hårstil heller enn en krøllete og rufsete en på slike dager.

7. Bruk rett produkt

Hvis du vet at håret ditt kruser seg når det blir fuktig, er det viktig at du bruker riktig sjampo, balsam og stylingprodukt som er laget for å hindre dette. Utglattende serum og hårstrikk kan være redningen.

8. Riktig tilbehør

Ingen grunn til å rusle rundt i klumpete regnjakke - en stilig regnkåpe kombinerer form og funksjon. Du kan også knyte et kult skjerf rundt hodet, da slipper du å i det hele tatt ta stilling til hårsveisen denne dagen.

Kilde: Allwomenstalk.com regn_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning