Ung for alltid

Disse triksene får deg til å se yngre ut!

Publisert Oppdatert
Dagens generasjon av unge kvinner vil sansynligvis holde seg yngre mye lengre enn sine mødre og bestemødre. I allefall rent utseendemessig.

Ikke bare blir ny teknologi, nye medikamenter og andre hjelpemidler utviklet på løpende bånd; fokuset på et ungt og frisk utseende blir bare sterkere og sterkere for hver eneste dag.

I dag er de fleste "bli ung" - behandlinger dyre og i noen tilfeller risikable, men det er en del småtriks man kan fikse selv uten å tømme lommeboken eller å bli skåret i.

Juks deg til fyldigere hår

PÅ mange ser håret tynnere og eldre ut dersom det er farget med skarp og lys farge. Et foryngende triks er å farge håret i en varmere tone. Skap dybde med myke striper for å lage en illusjon av fyldig og tykt hår. I tillegg kan det lønne seg å klippe håret i lag-på-lag-frisyre slik at ansiktet ser slankere ut.

Blankt hår
 • Hold deg naturlig ung
 • Hold huden ung
 • Spis deg ung
  Få deg en glansvask hos frisøren og rådfør deg om produkter som kan hjelpe deg med litt ekstra skinn i lokkene.

  Ikke overnapp bryn

  Om du har overnappet brynene dine, la hårene få vokse ut igjen. Deretter kan det lønne seg å gå til en brynspesialist som kan forme dem på ny og gjerne legge litt ekstra farge. Da har du et godt grunnlag å jobbe ut i fra neste gang du napper selv.

  Ikke glem halsen

  Husk på at selv om du er flink å rense ansiktshuden morgen og kveld er det også viktig å ta med huden på halsen i dette regimet. Halsen er et utsatt område og får ofte sollys på seg uten at man har smurt seg inn med faktor.

  Trening er gull verdt
 • Se ung ut lengst mulig
 • Vakker hele livet

 • Trening og god fysisk aktivitet hver dag er den beste medisinen mot tidlig aldring. Sørg for mosjon hver dag, og tren så du blir svett tre til seks dager i uken. Veksle mellom kondisjon og styrketrening.

  Vakre hender

  Igjen; vi kvinner bruker mye tid på ansiktet vårt, men ett av de første stedene aldring synes er faktisk på hendene. Tenk over hvor mye du bruker de hver eneste dag. Pass godt på hendene dine og smør de med håndkrem hver morgen og kveld, og ha gjerne en god håndkrem stående ved PC-en din. Velg gjerne en krem med solfaktor for å unngå pigmentflekker.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning