Trendalarm: Sort og hvitt

Det er det tryggeste, men også det mest trendy i høst!

Publisert Oppdatert
Hvis du vil kle deg motebevisst og trendy, er det to farger du skal investere i; sort og hvitt!

Bruk de sammen

Det er intet nytt at sort passer i de fleste anledninger, hvitt alene er som oftest mer for den lysere årstiden som vår og sommer. Men velger du å kombinere de to primærfargene, er dette en sikkert vinner, da særlig i høst.

Du kan nemlig finne få kombinasjoner for øyeblikket som er hottere enn striper, og sammen blir sort og hvitt dynamitt i form av stipete mønstre på kjoler, topper, skjerf og jakker!

Hver eneste høst og vinter er det fokus på svart, i år også særlig på elegante kåper og trenchcoats.

Det er samtidig hot å bruke hvitt, dog ikke alene men sammen med den sorte kontrasten.

Nagler og detaljer

H&M skriver i en pressemelding at svart og hvitt er et absolutt must å gå til innkjøp av i høst, gjerne svarte paljett-leggings, svarte ankelboots med nagler sammen med hvite skjortebluser med markerte skuldre.

Det beste av alt er at et så enkelt antrekk som kombinasjonen av sort og hvitt passer knallbra i hverdagen såvel som til fest om kvelden.

Du kan holde en ren og klassisk stil og samtidig rocke opp fokuset på enkeltdetaljer på tilbehør som sko, halskjeder, armbånd, øreringer eller belter. Lek deg med pyntehansker med blonder til fest, en stilig hatt eller lue, et tynt skjerf til innebruk eller en florlett cardigan over kjolen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning