Top(p) mote til Norge!

Endelig endelig endelig! Vi har mye og glede oss til!

Publisert Oppdatert
I juli skrev Kvinneguiden at TopShop endelig skulle begynne med sending til Norge fra nettbutikken sin. Nå får endelig klesbutikken lokaler i Norge!

Satser stort

Det er magasinet D2.no som melder at den populære klesgiganten skal satse stort i Norge de kommende årene.

Et av høydepunktene for mange Londonshoppere, er å stikke innom Top Shop og meske seg i blant kleshyllene. Etter mange år med venting, ble det klart at også norske kvinner skulle få sjansen til å handle hos britiske Top Shop på nett. I nettbutikken har man blant annet kunne få tak i de populære kolleksjonene til Kate Moss. Supermodellen Kate Moss har hatt et svært så vellykket designersamarbeid med kjeden. Moss er også kjedens modell og lanserte våren 2009 sin niende kolleksjon for TopShop.

Ifølge D2.no skal kjeden åpne sin første flaggskipbutikk i Oslo i 2010. Deretter skal de satse på Bergen, Trondheim og Stavanger. TopShop jakter nå på de perfekte lokalene til butikken i Oslo og åpningen av den første butikken er avhengig av når de finner de rette lokalene.

Foretningskontroller i TopShop, Neil Evans, sier til D2.no at de ser etter lokaler rundt Karl Johan til flaggskipbutikken og håper å kunne åpne tidlig på nyåret.

Både Sverige og Danmark har hatt butikker lenge, men nå kommer altså den populære britiske kjeden til Norge.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning