Stilen som varer

Trendekspert fra Gina Tricot tipser deg om festplagg og fremtidsplaggene du bør ta vare på!

Publisert Oppdatert
Foto: Gina Tricot Kjole 349 kr, tunika 299 kr

Hvis du har fornyet garderoben din denne sesongen og er klar for fest, skal du vite at det er masse du kan beholde langt frem i tid.

Ta vare på

Det forteller Emina Alivodic , sjefsdesigner for Gina Tricot.

- Ta vare på tunikaer, volanger, tynne og svevende plagg, lag-på-lag og klær som henger ut fra kroppen. Eller du kan gå for den tekniske looken som viser frem formene, gjerne via draperinger, sier designeren.

Det er verken økonomisk eller miljøvennlig å skifte ut garderoben hver sesong, og siden det er på moten å være miljøbevisst, er det stadig flere og flere fashionistaer som velger å gå for gjenbruk og å kombinere gamle og nye plagg.

Gina Tricots designer mener at det er mange av plaggene du kjøper nå som du kan ta vare på til våren og sommeren neste år.

- En smal skinnbukse kombinert med en lang, ukonstruert og litt løs blazer er helt perfekt nå og vil være perfekt til våren, sier hun.

Festen nå

Og hva skal du satse på til julens mange fester? Designeren har svaret;

- Du kan velge hvilken stil du vil gå for. Har du lyst å ha en avslappet stil med en flagrende siluett kan du det, vil du skape en tydligere og smalere siluett kan du sette et belte i livet, tipser Alivodic.

- Den smale stilen er også kul kul med svarte jeans og en lang trøye over. Kombinere gjerne svart/hvitt-stilen med noe mykere, tenk maskuline trekk over feminin look, for eksempel boyfriendblazeren med litt lengde over en kjole, sier designeren.

Dersom du liker å gå i skjørt, skal du satse på et skjørt med høyt liv.

- Kombinere gjerne med store smykker eller paljettjakker, sier hun.

Vil du skille deg mer ut, kan du også velge hele antrekk eller detaljer med dyreprints. Ellos-399kr-220 Gina-Tricot-299-kr--220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning