Slik pynter du deg til festen

Vi har samlet noen av de beste tipsene fra våre eksperter. Se videoene her!

Publisert Oppdatert
Vi har produsert mange tipsvideoer sammen med vår hårekspert Sølvi Bjørnevoll og vår makeupekspert Mette Langseth i løpet av det siste året. I videoene får du se hvordan man kan variere utseendet på mange forskjellige måter, og at det faktisk ikke er så vanskelig å se fantastisk ut.

Noen av tipsene krever at du har litt tid, så øv deg gjerne i forveien, så du ikke ender opp med å ha altfor liten tid på nyttårsaften. Under finner du de beste tipsene fra våre eksperter. Se og la deg inspirere!

Klar for fest med gull og glitter

Liker du gull og glitter? Da bør du ta en titt på denne videoen. Mette legger en gullskimrende festmakeup som passer perfekt på årets siste dag.

Vis større


Sota look til nyttårsfesten

Ønsker du en klassisk festmakeup er en sotet look veien å gå. Mange tror dette er umulig å få til selv - men Mette viser hvordan du får til festmakeupen over alle festmakeuper.

Vis større

Vakker sminke som også passer til fest

Mette viste i sommer hvordan du legger brudemakeup selv. Looken kjennetegnes av en strålende hud med en naturlig makeup, og liker du det sarte og subtile er det ingenting i veien for å gå for denne looken på nyttårsaften.

Vis større

Flett deg til festen

En sideflette er en enkel måte å oppdatere frisyren på. Sølvi viser hvordan.

Vis større

Lag myke, store krøller

Fall og krøller gir et glamorøst uttrykk, og er perfekt på nyttårsaften. Sølvi viser deg hvordan du lager naturlige bølger i håret ved hjelp av en krølltang.

Vis større

Slik får du volum til festen

En skikkelig festfrisyre krever volum. I denne videoen forklarer og viser Sølvi flere metoder for å få volum i håret.

Vis større

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning