Skogal?

Få tips om trender og nettbutikker, her er hva du kan velge mellom nå!

Publisert Oppdatert
Hvis det er noe de fleste damer aldri får nok av, så er det det som for mange gjør selve antrekket, som får oss til å føle oss sexy, unike, elegante og gjør oss kvinnelige - sko!

Skyhøye hæler

Skyhøye hæler passer godt for sesongens rock-chic-look og platå og kilehæler gjelder derfor fortsatt. En lekker pedikyr er et must, for skoene skal ha åpen tå denne sommeren.

Ned på jorden

For deg som ikke trives i høyden er alltid ballerinasko og lave sko et godt valg. Velg mellom søte romantiske farger og detaljer, nagler, metalliske materialer eller knall-farger som rød, gul og rosa. Hudfargede sko kan brukes til alt og er også en stor trend denne sesongen.

Ingen sommer uten sandaler

Etter en lang innestengt vinter er det ingenting som er bedre enn å ta på seg et par nye lekre sandaler. Gladiatorsandaler holder fortsatt stand, enten de helt enkle, eller de med detaljer som frynser og nagler.

Boots

Støvletter er faktisk også på moten i sommer og hos La Redoute kan du velge mellom korte eller lange i ulike skinnkvaliteter. Ankelbootsene er kule å kombinere med søte skjørt og kjoler eller en kul avklippet denimshorts.

Skohimmel på nett

Og mange av oss drømmer om å komme til skohimmelen når vi dør!

Men for alle skoelskere er det mulig å finne selve himmelen en stund før den tid..

I dag finnes det nemlig utallige nettbutikker hvor sko settes i fokus og utvalget er stort.

På nettet er utvalget av ballerinas, skyhøye hæler, pumps, sandaler og skoletter ofte bedre enn man kan drømme om. Trender som går igjen i mange av årets kolleksjoner er frynser, nagler, metalliske materialer i tillegg til de gladiatorinspirerte skoene som vi også så i fjor.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning