Skjønnhetsmote akkurat nå

Det er så mye spennende du kan gjøre med sminke, hud og hår! Her er motetipsene.

Publisert Oppdatert
Det viktigste er jo selvsagt å være komfortabel i eget skall, men om du har lyst å følge trendene får du noen tips her!

Sidehestehalen

Istedet for den vanlige hestehalen, kan du friske opp looken med noe så enkelt som å feste halen til ene siden! På catwalker rundt om i verden ser vi modellene stylet opp med sidehestehaler, og det funker til alle antrekk.

Bruk en god stylinglotion i håret mens du trekker det til siden og legger ned alle småhår som stikker opp. Fest med en strikk som sitter godt i håret, og spray gjerne over litt volumspray i selve halen. Bruk en god holdspray til å spraye over hele looken for å feste frisyren.

Slappe krøller

Nå kan du igjen gå for permanentkrøller, bare pass på at krøllene er slappe og fine, og ikke krusete og ville! Det er strandlooken du skal gå for denne våren og somemren, og som vår hårekspert Sølvi Bjørnevoll flere ganger har nevnt, så fikser du looken på kort tid ved å bruke saltvannspray i håret.

Gå for løse krøller som slynger seg om ansiktet ditt. Det beste er at looken ikke tar lang tid å fikse!

Fiolette øyne

Om våren og sommeren er det alltid best med naturlige farger på sminken, men i år er det faktisk greit å sminke øynene med mørke, kraftige farger til en ellers forsiktig og naturlig look.

Prøv fiolette farger på øyelokkene, du kan også blande med andre dype farger som for eksempel mørkegrønt. Dra fargen ut fra ytterhjørnet av øyet, dus godt ut, og bruk gjerne litt skimmerskygge innerst i øyekroken.

Naken munn

Vi har hørt snakk om fargen nude på leppene siden i fjor, men nå og fremover tar fargen helt av både på catwalker og i gatene.

Du finner nude, beige, dusrosa og gloss med et hint av peachfarge i så og si alle sminkemerker. Denne myke, lyse fargen er fantastisk på de fleste da den får leppene til å se større ut, og den demper fokuset munnen slik at øynene skinner mer igjennom.

I tillegg passer nudeleppene både på dagen og på kvelden. Finner du ikke din farge? Bruk concealer på leppene og fest fargen med litt gjennomsiktig gloss!

Drikk deg til fin hud

Ja, du kan jo prøve å gjøre som Jennifer Aniston, Salma Hayek, Fergie og mange andre Hollywood-fjes; det absolutt hotteste for øyeblikket er såkalte 'skjønnhetsdrikker'. Vitaminbomber i flytende form, bestående av frukt og grønnsaker med sterke farger, skal sammen med Omega-3 være oppskriften som vil beskytte mot akneutbrudd og utslett, gi god fuktighet til huden, og bedre blodsirkulasjonen.

Dermatolog Ariel Ostad sier til Elle.com at hjemmelaget juice rik på vitaminer og antioksidanter vil øke blodgjennomstrømning i kroppen, redusere kollagennedbrudd, bedre kollagenproduksjonen og i det hele tatt bedre celleproduksjonen i huden. Hun mener at de beste ingrediensene til en juice eller smoothie er grønne bladgrønnsaker som selleri, agurk og salat sammen med sitron, ingefær og røbeter. Dette skal hjelpe både helsen og huden!

spin smoothie320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning