Skjønne julegaver

Hva er det tryggeste å gi? Her er makeupartist Silje Marie Lies siste-liten-tips!

Publisert Oppdatert
Sminke er kanskje den perfekte julegaven til venninnene dine, din søster og din mor, men vit hvilke farger som kler mottakerne! Har du planen klar til hvordan du skal sminke deg til jul og nyttår? Her er tipsene fra makeupartist Silje Marie Lie ved nettstedet chique.no.

5 topp-produkter

- Alle blir glad for å få en god duft til jul! En slik gave er personlig, og er noe mange ikke unner seg selv. For voksne damer er jo for eksempel en god Chanel-duft alle kvinners drøm. For menn er det jo også et stort utvalg av dufter. Til tenåringer er lette, rene dufter som regel trygt å gi, mener Lie.

Hun mener også at for de som ikke vet helt hva vedkommende liker av dufter, kan det være lurt å gå for en ren og nøytral duft. Det finnes flere lekre gavesett med ulike dufter hos parfymeriene. Da får du med andre produkter på kjøpet, som bodylotions og dusjsåper.

- En god bodylotion eller en pleiende håndkrem er også alltid en hyggelig presang å få for oss kvinner. På denne årstiden er huden ekstra tørr og trenger mer fukt og pleie. Da kan det være kjekt å få en krem som er av litt bedre kvalitet enn det man ville unne seg selv, for eksempel fra Dior, Chanel eller Guerlain, sier makeupartisten.

Lie mener at det i tillegg kan være et godt gavetips å gi en time på en skjønnhetssalong, eksempelvis en massasjetime, hudpleietime eller en manikyr/pedikyr.

- Slike ting verdsettes enormt i disse travle og mørke tider. I tillegg kan et gavekort hos en makeupartist med personlig veiledning av makeup være en luksuriøs gave å gi til den klassiske, hardtarbeidende trebarnsmoren med lite tid til seg selv og sitt utseende, sier hun.

Makeupartisten nevner selvsagt sminke av god kvalitet som en gave som alltid er kjekk å gi. Hun understreker samtidig at det her er vesentlig at man vet litt hva vedkommende liker, og også hva hun kler.

- Det er tryggere å gå for en fin lipgloss eller en god neglelakk; og be om byttelapp for sikkerhets skyld, tipser Lie. chan220 lanc220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning