Sexy i sengen

Koseklær trenger ikke være ensbetydende med flanellspysj. Sjekk tipsene her!

Publisert Oppdatert
Når man er ferdig med jobb og trening og vil slappe av om kvelden, er det herlig å komme seg ut av formelle klær og hoppe inn i noe behagelig.

Det finnes mye i kosegarderoben som både kan se søtt og sexy ut samtidig som det føles komfortabelt.

Her får du noen stylingtips.

Badekåpe

Hvis du vil ha noe deilig å slenge på deg rett etter dusjen og før du skal i seng, kan du gå for en myk fleecekåpe. Denne er også veldig allsidig, så du kan ha den på deg hele kvelden om du bare skal være hjemme, lage deg kveldsmat og se nyhetene i den, før du hopper til sengs.

Friske farger

Nå skal vi helst bruke friske farger på det meste, og koseklær er intet unntak. For å sprite opp hverdagen, kan du jo gå for en lekker bomullsbukse i lilla, blå, grønn eller rød. På varme sommerkvelder kan du bytte ut buksen med en capri eller bomullsshorts.

Ribbestrikket topp

En søt, ribbestrikket slim-wear topp passer som et godt koseplagg. Du finner dem i alle mulige farger, og de funker både som basisplagg og soveplagg. Toppene passer både sammen med shorts og joggebukser.

Boxershorts

Vi damer liker gjerne å krølle oss sammen i kjærestens boxershorts en gang i blant. Men det finnes også lekre boxershortser for kvinner, litt mer feminine og sexy, og utrolig behagelige!

Sexy mamma

Heldigvis har mammaklær blitt mye mer sexy og søtt de siste tiårene. Vil du se litt frekkere ut om kvelden, kan du bruke en kort nattkjole med stretch. Du har mange alternativer å velge i blant, både når det gjelder farger og fasonger.

Perfekt pysjamas

Pysjamasen hørte ikke bare hjemme på barneskolen, i dag får du kjøpt lekre psysjamaser i forskjellige stoffer og farger. Den er perfekt å hive på seg etter en dusj om kvelden og fin å sprade rundt i før du legger deg.

Tøfler

Noen myke velourtøfler er akkurat hva man trenger som perfekt tilbehør til deilige koseplagg. Sett de fra deg ved sengen på kvelden, så får føttene en myk start på morgenen.

Søt nattkjole

Det finnes sexy nattkjoler, det finnes søte nattkjoler og det finnes de som samtidig er komfortable å sove i. Kanskje kjæresten din synes du er mest sexy uten sminke, sovende i hans store t-skjorte? Da vil han elske deg i en søt og avslappet nattkjole! kimono-hm-198

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning