Sexy i bikini

Ikke frykt bikinisesongen! Slik klargjør du kroppen best mulig.

Publisert Oppdatert
Å hoppe i bikinien etter en lang og mørk vinter behøver ikke bli en . Vi gir deg nyttige tips til hvordan du får en glatt, silkemyk og sexy kropp.

Mykgjør huden din

Den beste måten å få bort tørr, livløs og skrukkete hud på, er å bruke et peelingprodukt. Få en frisk, glatt og myk hud ved å bruke en mild kroppsskrubb annenhver gang du dusjer. For ekstra effekt kan du bruke sirkelbevegelser og bruke noen ekstra sekunder på ru områder som knær, albuer og føtter. En oljebasert skrubb gir huden ekstra fuktighet. Bruker du en grov skrubb bør du ikke bruke den mer enn max en gang i uka.

Kvitt deg med kvisene

Det er helt vanlig å få en og annen kvise på kroppen, og disse er det som regel forholdsvis enkelt å bli kvitt. Områder som ryggen, skuldre, bryst eller rumpe kan være utsatt for akne. Bruk en god kroppsvask som inneholder salicylic syre. La den sitte på huden i noen minutter før du vasker den bort. Etter dusjen påfører du toner, serum og fuktighetskremen som du bruker på kviser i ansiktet.

Ikke glem føttene

Det er viktig at du passer på føttene dine før bikinisesongen trer inn for fullt. Du kan for eksempel prøve å dyppe føttene dine i en stor bolle inneholdende en blanding av varm melk og vann. Dette hjelper deg å få bort døde hudceller. Etter fem minutter tørker du føttene og skrubber hælene lett før du påfører en fet fuktighetskrem. Om du orker, kan du sove med myke bomullsokker etter at du har påført fuktighetskremen. Du vil våkne med de glatteste føttene!

Bruk tid på hårfjerning

Sørg for å bruke tid på hårfjerningen, og barbere deg, vokse deg eller bruk hårfjerningskrem dagen før skal i solen slik at huden får sjansen til å roe seg ned. Begynn med en varm dusj før du barberer deg slik at hårene er myke og enkle å fjerne. For et mykt resultat, skrubb med en mild kroppsskrubb og påfør et godt barberskum før du bruker en skarp høvel. Barber i hårets retning, ikke mot. Dette minsker irritasjonen om du går over flere ganger på samme området.

Nydelig glød

Om du føler deg blek og gusten, varm opp hudtonen med en god selvbruningspray. Huden vil da holde seg gyllen i fem til syv dager. Om du ønsker å bli brun med en gang, kan du bruke en selvbruner med farge, men sørg for å bruke god tid, så slipper du ujevne områder. Vær nøye i forhold til hvor du smører, bruk fuktighetskrem på tørre områder som albue, knær og ankler først, og dropp områder der solen ikke skinner, som for eksempel under armene dine. bikini320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning