På høstens ønskeliste

Dette VIL vi bare ha i klesskapet vårt i høst!

Publisert Oppdatert
Av og til hadde det vært herlig å bruke penger uten stopp på alt vi ville ha av klær, sko og accessories!

Drøm deg bort!


Men, siden vi ikke kan tillate det, har vi lov å drømme om høstens trender og kanskje investere i fire-fem absolutte favoritter.

Ikke alle trender hvert år ser like flatterende ut på hvem som helst, men en ting er sikkert - det er veldig mye vakkert å velge i mellom;

Over knee - støvletter

Noen mener det ser ut som du skal ut på fluefiske, vi mener denne trenden er råsexy! Den begynte i fjor vinter, i høst tar den fullstendig av og du kan velge mellom høye platåsåler og helt flate såler, samt smale og bredere skaft.

Discofeber

Hvis du er festglad så kan du glede deg over at hele mørketiden i år kommer til å bli en eneste stor fest med paljetter, glitter, nagler og strass på det meste! Enten du velger å gå med paljettleggings, sølvkjole, glittercardigan eller holde paljettene til veskedetaljer. Om ikke annet kan du hylle Michael Jackson med paljetthansker!

Formløse blazere

Boyfriendstilen blir så avslappa denne høsten at det like gjerne kan se om du finner noen skatter i din fars eller bestefars skap. Blazeren er et must i garderoben, og desto mer formløs den er, desto bedre er det for imaget!

Feminine trenchcoats

Men, det er klart vi kvinner også bør hylle vår feminine siluett, og dersom du er mer fan av å vise frem midjen din, er en av høstens mange trenchcoater perfekt for akkurat deg. Vi elsker trenden!

Langermet kjole

Smale, korte minikjoler er råsexy. For å dempe inntrykket kan du velge en av høstens store favoritter, minikjoler med lange ermer. Vi tar et hopp 24 år tilbake i tid og koser oss på ny med de mange 80-tallsgodbitene som dukker opp nå! I tillegg til lange ermer er markerte skuldre i form av draperinger eller skulderputer, detaljer man ikke må overse.

Knallblå, dusblå, marineblå, himmelblå!

Gi oss mer av blå! Dette er vinnerfargen i høst og det beste er at den ser fantastisk ut på de aller fleste! Finner du den riktige blåfargen til deg, enten den er kald eller varm i grunntone, så kan du gå for denne fargen i omtrent alle plagg du har. I høst er blått godt!

Tulipanskjørt med høyt liv

Vi fortsetter med høyt liv inn i neste sesong, men vidden på skjørtekanten blir trangere mot lårene, og vi ser siluetter som minner om tulipanformen. En utrolig kvinnelig trend som passer til en søt topp, bolero eller blazer i kombinasjon med noen rå platåpumps eller ankelboots!

Cardigans i alle former og fasonger

De er så lekre, så lekre, og som med strømpebukser er det nesten umulig å ha for mange cardigans i skapet! I år kan du finne cardigans som passer til alle anledninger og vi digger trenden.

Slitt dongeri

Har du en gammel og slitt ola-jakke i skapet, kan du glatt børste støvet av den nå! Jo mer slitt, jo bedre! Det samme gjelder for jeans, vil du være riktig i vinden, kjøper du deg en jeanstights som du skraper opp og klipper hull i med saks.

Clutch og poseveske

Vi kan meske oss i tilbehør som aldri før, og vesken er selvsagt en del av antrekket! Du finner clutcher og konvoluttvesker i alle størrelser, farger og teksturer som passer fint til aftenantrekket. Posevesker til dagsbruk florerer det også av. dr300 dr320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning