Ønsk deg dette!

Hva er vel bedre enn å sjekke ut Kvinneguidens egne testvinnere?

Publisert Oppdatert
Hvert år tester vi gamle klassikere og nyheter på skjønnhetsmarkedet og som regel er det store variasjoner i forhold til både kvalitet og pris. Hvis du sliter med å komme på ønsker til juleaften, eller du trenger tips til venninnegaver - ja da kan vi med hånden på hjertet anbefale Kvinneguidens testvinnere!

Solide julegaver
Chanel Le Vernis 210 kr, 16 kr per ml.

Chanel er den soleklare vinneren til tross for at lakken koster flesk i innkjøp. Samtidig inneholder beholderen mer enn de fleste andre neglelakker, og prisen per ml er derfor absolutt akseptabel. Neglelakken skiller seg klart ut i testen både når det gjelder kvalitet og design. Lakken holder godt i en uke, fargen er jevn og dyp og neglene føles sterkere med lakken på. Pluss for at hetten har dobbelfunksjon som gjør at flasken ser lekker ut mens den lille korken gjør det enklere å holde penselen under påføring.

Sjekk testen her!

Ren Grapeseed, jojoba and shea butter body cream veil. 255,- 1,25 kroner per ml.

Dette er en kjempedeilig bodylotion! Lukter mildt, føles veldig myk på kroppen, og den er drøy så man slipper å bruke mye. Pumpeflasken er praktisk, og designet er rent og pent. Prisen er i det øvre sjiktet, men vi sitter igjen med en følelse av at denne kremen er verdt pengene.

Sjekk testen her!

Dr.Greve Dusjgelè - 200 ml. 31 kroner, 0,155 kr per ml.

Dusjgelèen er vår desiderte favoritt og testvinner! For det første føles gelèen ultraskånsom mot huden og lukter svært mildt. Etter dusj er huden glatt og frisk. For det andre er tuben kjempepraktisk og lett å håndtere. Prisen er også fin.

Sjekk testen her!

Dior Diorshow Iconic Mascara 270,-

En fantastisk maskara som både gir fantastisk resultat, og som er enkel å bruke. Ikke bare blir vippene lange, elegante og adskilte, men maskaraen gir også vippene et volumløft som åpner opp øynene og gir deg et fantastisk blikk. Høy pris, men vel verdt pengene.

Sjekk testen her!

Lancôme Palette liberte veil. 550,-

Denne øyenskyggen er luksus fra ende til annen! Vi simpelten elsker teksturen og de fire vakre fargene. Skyggen er enkel å påføre, og den drysser minst av alle øyenskyggene i testen. Dette er et stort pluss når man ønsker å påføre ekstra skygge - for eksempel sotede øyne til fest.

Et annet pluss er sminketipsene som følger med paletten. Skyggen varer gjennom hele dagen uten å lage striper. Prisen er den desidert høyeste, til gjengjeld varer skyggen lenge. Perfekt til fest og vår testvinner!

Sjekk testen her!

TIGI S-Factor Vivacious Hairspray 250,-

Frisyren din får ganske enkelt hold og volum som varer hele dagen. Denne kan sprayes på i lag uten å legge igjen et belegg. Prisen ligger i toppsjiktet, men sprayen varer lenge.

Sjekk testen her!

Lindex Silhouette Firm Figure Shaping Tights 69,-

For en knallgod hold-inn-strømpebukse! Dette er virkelig en strømpebukse å satse på hvis du ønsker en smalere midje, fastere rumpe og en smekker figur. Strømpebuksen er ganske intens og strammer godt rundt rumpe og midje, men føles ganske behagelig på. Strømpebuksen virker solid og i god kvalitet, det er også ekstra stoff på tåpartiet for at strømpebuksen skal holde lengre. Testens desidert beste!

Sjekk testen her!

Bosch Curl & Finish Ceramic 430,-

For en fantastisk god krølltang! Den lager flotte, store krøller og er kjempeenkel å bruke med "låsefunksjonen" som holder fast lokkene når du krøller håret. Temperaturen kan reguleres mellom 100 til 200 grader og det tar ikke mer enn 60 sekunder å varme krølltangen opp før bruk. Har keramiske overflater. Minuset er at det kan være lett å komme borti temperaturknappene. Men resultatet blir tilnærmet perfekt, og prisen er fin!

Sjekk testen her!

Glo Minerals Pressed base 399,-

Dette pudderet er rett og slett helt fantastisk og vår desiderte favoritt! Enkelt å påføre, matter raskt ned, og man trenger ikke påføre mye av produktet for å få et godt resultat. Resultatet blir fløyelsmykt og behagelig, og det ser naturlig og flott ut. Finnes i mange farger i tillegg til transparent, og passer fint både til dag og kveldssminke. Testens eneste mineralpudder. Vel verdt prisen.

Sjekk testen her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning