Nydelig til nyttårsfesten

Få kjoleinspirasjon til den store feiringen!

Publisert Oppdatert
Kanskje har du ikke den fjerneste anelse hva du skal ha på deg på nyttårsfesten? Eller kanskje har du planlagt antrekket, hår og makeup ned til den minste detalj? Uansett er det supert å få inspirasjon til hvordan man kan pynte seg på den store festen.

Så hva er det viktigste for de fleste? Kjolen!

For har du funnet den ultimate nyttårskjolen, er det som regel enkelt å sette sammen resten av antrekket. Julie Holst Berntsen er spesialrådgiver i PR-selskapet Gambit Hill & Knowlton Norway som blant annet representerer designer Leila Hafzi, kjent for sine fantastiske kjoler.

Berntsen mener at du har mange muligheter når du skal finne den "perfekte" kjolen til festen.

Les også: Trendy mønstermiks

Les også: Kledd for fest

Les også: Gå for glitter og glam!- Jeg mener det er viktig å tenke over hvor du skal og hvilken rolle du ønsker å ta på festen. Tenk over hva du kommuniserer med det du har på deg, tipser hun.

Sexy tildekket

Likevel mener hun at "den lille sorte" aldri er feil fordi den er elegant og stilren.

- Men høstens og vinterens mote gir oss kvinner en mengde valg. Du kan velge fra det helt korte til det helt gulvlange og i et vidt fargespekter. De internasjonale motearenaene forteller oss at det ekstreme med bling-bling og det helt minimalistiske er over, og vi ønsker oss noe midt i mellom. Det sensuelle og moderate er hot denne sesongen, og jo mer tildekket jo bedre -"Sexy covered up", sier Berntsen.

Skal du feire nyttårsaften med familien, kan du for eksempel gå for noe klassisk;

- I familieselskapet ville jeg valgt et klassisk blyantskjørt sammen med en litt gjennomsiktig bluse. Her kan man være litt mer uformell. Dette er sexy men likevel lekent. Eventuelt kan du bruke et frekt paljettskjørt med en kul genser til, sier hun.

Knallfarger

Samtidig nevner hun at det også passer fint med en fargesterk kjole siden det endelig er mange fine farger å velge mellom. Velg en farge som framhever hudtonen din og pynt med et stort kjede.

- Til nyttår er det alltid hyggelig å pynte seg litt ekstra. La deg inspirere av kolleksjonene fra catwalken og lag din egen versjon. I år tror jeg at jeg går for en enkel silhuett hvor detaljene sitter i stoffet, gjerne blonder, sier Berntsen.

Det er mange farger og mønstre å velge mellom. Berntsen mener du bør finne dine favoritter og ikke følge slavisk det andre mener du skal ha på deg.

- Generelt er det, som sagt, det moderate som står sterkt.

Resten av antrekket

Når du har funnet kjolen du vil gå for, gjelder det å finne skoene, vesken og smykkene du vil matche den med. Da er det også lettere å se hva slags hårfrisyre og sminke du kan bruke til antrekket.- Det perfekte tilbehøret til kjolen er en clutch i en sterk farge. Den kan gjøre ethvert antrekk! Det er mange muligheter hvis man har en fin, litt klassisk kjole fra i fjor som man ønsker å fornye. Lek deg med belter og annet tilbehør, gjør noe ut av håret ditt, kjøp noen fantastiske sko. Husk hvordan du brukte den i fjor og snu opp ned på stilen, tipser hun.

Hent gjerne inspirasjon fra magasiner og klipp ut bilder av stiler du liker. Men Berntsen understreker viktigheten av at det er du som skal ha hovedrollen, ikke kjolen.

- Og det viktigste av alt er at du selv føler deg fin - da stråler du.

tilbehr

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning