Ny makeup-ekspert!

Makeupartist Mette Langseth er Kvinneguidens nye makeup-ekspert!

Publisert Oppdatert
Vår nye faste makeup-ekspert er Mette Langseth (28). Hun har en bachelorgrad som faglærer i kunst og håndverk ved HiO, og gikk ut som beste elev ved Makeup Artistskolen høsten 2007. Mette jobber som assistent ved Makeup Artistskolen ved siden av å frilanse som makeup-artist.

- Dette synes jeg er utrolig spennende, sier Langseth som har inntrykk av at mange er usikre når det kommer til hvordan man skal sminke seg.

Følger drømmen

- Mange lurer på hvilke farger man kan bruke, hva som er trendy og hvilke produkter som er gode å ha. Jeg håper å kunne svare alle de som har spørsmål om dette, sier makeupartisten.

Langseth jobber i dag med det hun alltid drømte om å jobbe med.

- Selv som liten drømte jeg om å bli makeupartist. Jeg har alltid vært opptatt av makeup, hår og klær og det å kunne jobbe med dette er fantastisk! Det er også fint at ingen arbeidsdager er like og at man som frilansarbeider er sin egen sjef, forteller hun til Kvinneguiden.

Langseth trives veldig godt med å jobbe kreativt sammen med andre mennesker.

- Det er viktig å være sosialt anlagt i min jobb siden man ofte jobber tett innpå andre mennesker når man er ute på sett. Er man imøtekommende og sprudlende som person, er det desto lettere å danne seg et nettverk - noe som er et "must" i denne bransjen, sier hun.

I fremtiden ønsker hun å kunne leve av jobben sin som makeupartist.

- Jeg kunne også godt tenke meg å jobbe noe fast i tillegg til å jobbe frilans, gjerne som skjønnhetsansvarlig i et motemagasin. Jeg har også hatt planer om å reise til utlandet, men tar det litt som det kommer, avslører makeupartisten.

- Min tanke er at man lever kun en gang, så det er viktig å gjøre det man har lyst til slik at man ikke angrer på noe man ikke gjorde i ettertid, sier hun.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning