Ny gjestedesigner for H&M

Nok en gang samarbeider H&M med kjent designer. Og denne gangen handler det om sexy undertøy og farget strikk.

Publisert Oppdatert
H&M har de siste årene samarbeidet med en rekke kjendisdesignere og denne gangen er det Sonia Rykiel som er gjestedesigneren for vinterkolleksjonen 2009 og vår 2010.

Fransk undertøy

Den franske "Dronningen av strikk" vil gi den svenske kjeden en moderne smak av Paris. Den første kolleksjon vil bli sluppet i 1500 butikker verden rundt 5. desember i år, og den andre i februar neste år.

Dette er første gang H&M samarbeider med en gjestedesigner om en egen undertøyskolleksjon. Kolleksjonen vil også være tilgjengelig i Sonia Rykiels egne butikker rundt om i verden.

- Dette er en moderne og helt ny type undertøyskolleksjon, og når vi begynte å jobbe med Rykiel, klarte vi ikke å stoppe. Den er et nydelig høydepunkt i vår hovedkolleksjon, sier H&M's kreative rådgiver Margareta van den Bosch i en pressemelding.

Feminin signatur

Den andre kolleksjonen vil være en kolleksjon i strikk for kvinner og jenter i alderen 1,5 til 8 år. Kolleksjonen kommer med lekent tilbehør, som Sonia Rykiel også er kjent for. Denne kolleksjonen kommer i kun 250 utvalgte butikker den 20. februar til neste år.

1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning