Miks vintage med nytt

Oslo Fashion Week er i gang. Få motetips av kjendisene her!

Publisert Oppdatert
Foto: Linn M. Rognø. Fra venstre; Artist Linnea Dale, programleder Katarina Flatland, modell og TV-vert Charlotte Thorstvedt og moteredaktør i Cosmopolitan Elisa Røtterud var alle å se på OFW-løperen tirsdag.

Oslo Fashion Week er i gang og tirsdag var det flere kjendiser og fashionistaer å se på den offisielle åpningen. Blant flere av kjendisene var miksen av nytt og vintage fremtredende.

- Vær komfortabel

- I dag mikser jeg en vintage brudekjole med Cecilie Melli-clutch og converse-sko, fortalte moteredaktør i Cosmopolitan Elisa Røtterud på den offisielle åpningen av Oslo Fashion Week tirsdag.

Les også: Mønstersjokk i høst

Les også: 50-tallsfeminin

Les også: De viktigste høstfargeneHun mener at det absolutt viktigste å tenke på når man kler seg, er å være komfortabel med det man går i. Favorittdesigneren for øyeblikket er den franske designeren Isabel Marant, som har en utpreget parisisk stil;

- Jeg er stor fan av måten hun mikser materialer og blander diverse stilarter, sier hun.

Cosmopolitan-redaktøren synes moteuken er heller laber;

- Oslo Fashion Week har dessverre tapt seg i år, sier hun.

-Prøv en ny stil

Også programleder Katarina Flatland møtte opp på åpningsløperen. Hun var hakket mer positiv til årets moteuke;

- Det er mye jeg ser fram til på moteuken, men mest av alt synes jeg det er spennende å sjekke ut nykommerne. Jeg synes norsk design har blitt utrolig bra de siste årene, sier hun.

Flatland mener også at de norske kvinnene har blitt flinkere til å kle seg.

- Det er mye bra stil ute blant norske kvinner, flere tør å kle seg annerledes enn tidligere. Ikke vær redd for å utvikle deg og prøve en ny stil, det er lov å gå på en smell for så å prøve igjen, det har jeg selv gjort, så jeg vet hva jeg snakker om, smiler hun.

Hun har flere motetips for årets høstsesong, selv om hun enda ikke føler seg ferdig med sommeren;

- Jeg synes at en kort skinnjakke passer både om sommeren og høsten, men til høsten ser jeg frem til å gå i litt mer grått og sort. I tillegg gleder jeg meg til store strikkejakker, sier hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning