Lekre vårfrakker

Både parkasen og trenchcoaten regjerer i vår! Bildespesial.

Publisert Oppdatert
Det er ikke mange ukene til det endelig er vår. Ute har dagene allerede blitt lysere og mildere, og dette former som vanlig garderoben!

Parkas og trenchcoat

I vår blir det hottere enn aldri før med dressjakker og skulderputer er tilbake. Samtidig kryper jakkelengden lenger oppover på lårene, i takt med gradestokken. Men om du likevel fremdeles ønsker å bruke lengre jakker og frakker, kan du trøste deg med at både parkasen og trenchcoaten er klassikere som alltid fungerer.

Parkasen og trenchcoaten har alltid vært en viktig del av motebildet, men nye variasjoner kommer hver sesong. For eksempel er Gudrun Sjödéns parkaser for 2009 framstilt av ekte silke, med bånd og rynker som pynt.

En parkas har gjennomtenkte detaljer og et sporty tilsnitt, noe som gjør at jakkene fungerer bra i i vær og vind. Og med snøringer rundt hetten, i livet og nederst gjør at du kan forme parkasen som du vil.

Trenchcoaten er kjempflott til hverdags og fest og er med det markerte livet et mer feminint alternativ. Til våren kan du stort sett velge og vrake i farger, men som alltid er det lyse pasteller som dominerer.

Ta en titt i bildeserien vår.

Vårfrakkene her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning