Kvinne for sin hatt!

Dårlig hårdag? Vi viser deg hvilke hodeplagg du bør satse på i år.

Publisert Oppdatert
Hodepryd som fasjonable småhatter og store klemmer med pynt, er ikke lenger bare noe du kan bruke i bryllup og stive fester, og nå kommer også de store hattene for fullt.

Store og små

Store, flotte og kanskje litt upraktiske hatter var å se på alle fjorårets catwalker som presenterte vår - og sommermoten for 2008. Både fjær, store nåler og til og med små konfektesker var å se på modellenes hoder.

Men det er ikke lenger bare en catwalktrend; med en hatt gjør du antrekket komplett. Du kan både bringe frem ekte Hollywoodglamour eller avslappa bohèmstil om du vil.

Sara Jessica Parker og resten av Sex-og Singellivjentene promoterer i disse dager moten gjennom lerretet og vi ser at det faktisk er lov med det meste på hodet.

Motejournalist i Elle, Mari Midtstigen, har tidligere nevnt for Kvinneguiden at bredbremmede hatter passer i byen såvel som på stranden.

Vibeke Stiansen, motejournalist i Det Nye, nevner at hattene også finnes i små varianter, uten at man er mindre trendy av den grunn.

Gå gjerne med hatt i bryllupet i sommer, men sleng den også på deg når du skal på byen, shoppe, i parken eller på stranden!

Ta en titt i bildeserien og sjekk om du finner noen kule hatter som du faller for!Hodepryd her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning