Kle deg tynn

Du kan trylle med klær - slik ser du slankere ut!

Publisert Oppdatert
Moten endrer seg fra sesong til sesong, men har du tenkt over hvilke trender du bør kaste deg på, og hvilke du glatt bør overse?

Klær som passer

Selv om vi stadig får høre at "alt er lov", er det et par spilleregler du bør følge om du vil fremheve de beste sidene ved kroppen din. Du kan kle deg slank og nett, du kan til og med forlenge både bena, overkroppen, halsen og armene om det er det du ønsker, men for all del - ikke forsøke å presse deg inn i for små klær.

Det du skal se etter er klær som fremhever kurvene dine på en sexy måte samtidig som de skjuler det du ønsker å gjemme vekk. Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror å plukke ut "slankeplagg".

Husk at svart virker slankende, men du kan ikke bare gå i svart hele tiden og bør vurdere andre farger i tillegg. Et kjent triks er vertikale striper som vil forlenge kroppen din og gjør deg slankere, horisontale striper har den motsatte effekten.

Vær bevisst på kroppsfasongen din. Mønstre - særlig store - vil ikke hjelpe siluetten din i det hele tatt, dette vil trekke oppmerksomheten mot problemområder. Istedet skal du holde deg til plagg som er enklere i stil og farge.

Slankende kledning  • Om du er størst rundt lårene og rumpa, gå for plagg med v-skjæring. Sommerkjoler i 60-tallsstil, lange tunikaer, lange skjorter og cardigans er også gode valg. Husk å fremheve livet med et belte rundt midjen eller rett under puppene. Dette skaper en illusjon av en smalt hofteparti.

  • Et annet triks som gjør deg slankere er noe de fleste vet; høye hæler! Du blir høyere og får en rett holdning som gjør at du ser slankere ut.


  • Om du har store overarmer skal du holde deg unna singletter, tubetopper og andre topper som vil fremheve armene dine. Istedet skal du bruke topper med trekvartlange ermer og asymmetriske topper i tillegg til vide flagrearmer.


  • Synes du at du har tykke ankler? Da kan du bruke knelange skjørt og sko med litt hæl (de behøver ikke være høyere enn to centimeter!), og anklene dine vil se mye slankere ut.


  • Om du føler at du har kort hals, skal du bruke topper med dyp V-hals. Du kan gjerne bruke skjorter og tunikaer, samt cardigans så lenge du knepper opp tre-fire knapper slik at toppen går ned i en V på brystet. Halsen ser lang og elegant ut.


  • Skulle du ønske du hadde en lengre og slankere overkropp? Da skal du gå for lange og smale topper som du kan trekke ned halvveis over rumpa, husk at det hjelper å rette seg opp i tillegg.
kl-2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning