Julegaver i siste liten

Føler du deg litt desperat? Her får du tipsene fra Esthetique!

Publisert Oppdatert
Foto: Versace Pour Homme, Marc Jacobs Daisy, Nuxe Day Cream

Handler du julegavene i siste liten? Her får du gavetipsene som funker for de fleste!

Produkt- og markedskoordinator ved Esthetique Norge AS, May-Britt Lundsrud, gir deg tipsene.

Den kule gaven til han og henne

- Årets største duftlansering D&G Collection består av fem hypnotiske dufter til han og henne. Kult gavesett med 5x20 ml eau de toilette koster 580 kroner (verdi kr 750).

Gi henne en av julens duftfavoritter

- Marc Jacobs har tatt duftelskere med storm med duften Daisy. En frisk blomsterduft med noter av markjordbær, gardenia og jasmin.

Gi bort vakker hud med den populære hudpleieserien Nuxe

- Nuxe er naturlig hudpleie med naturens egen luksus, og har et bredt utvalg av plantebaserte hudpleieprodukter til ansikt og kropp med myke konsistenser og nydelige dufter.

Gi han en duft av italiensk maskulinitet

- Versace Pour Homme er en av de store favorittene blandt herreduftene, og vil nok bli å fine under mange juletrær i år. Dufter en herlig blanding av italiensk sitrus, bergamot, amber og musk.

Gi bort vakre øyne!

- En av våre mest populære julegaver hvert år er mascarasett. ModelCo mascarasett inneholder både FatLash mascara og Turbo Lash Wand Eyelash Curler, den kjente og populære vippetangen med varmeeffekt. Resultatet etter å ha brukt begge er fyldige, lange og perfekt buede vipper! Kr. 275 (verdi kr. 470).

De små gavene som alle vil elske

- En liten oppmersomhet til en venninne, gode kolleger eller en hjelpsom nabo? Løsningen kan være en lekker lipgloss, deilig fuktgivende håndkrem fra Alessandro og Biotherm, deilige duftlys fra Clean, makeupkoster for et perfekt makeupresultat, hårpleiesett fra Senscience og den nydelige, mykgjørende oljen fra Nuxe som kan brukes både til ansikt, kropp og hår.

duftlys-clean220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning