Hottest nå: Rotete hår!

Sølvi Bjørnevoll forteller om trendene fra helgens Hår-og Skjønnhetsmesse.

Publisert Oppdatert
  • Les mer på Sølvis frisørblogg Salongen!
  • Endelig kommer det en hårtrend som ikke krever flere timer foran baderomsspeilet! Nå kan du nemlig dra på jobben med sovesveis. Vi møtte Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll på hår-og skjønnhetsmessen og her får du hennes tips.

    Vårhåret

- Det handler definitivt om rotete hår i vår! Du kan tupere håret under og krølle det med rettetang øverst, men også rufsete, kreppa hår passer godt. I tillegg ser vi blant annet fra Redkens hårshow at frisyrene er inspirerte av Asia, forteller Sølvi.

Til våren skal du også ta i bruk accessories i håret, glitterstener, klipon-extension og netting er tingen.

- Vi ser også 20-tallsstil med glansfull bølgeføn, men det finnes mange stiler hvor retroårstallene krysses mellom 40-og 50-tallet samt pinupstilen på 60-tallet og det avslappede 70-tallet, sier Sølvi.

Naturlige farger

Fargene skal de være så naturlige som mulig. De lyse hårfargene skal være beige med varme undertoner, gjerne sandfarget.

- Det skal i tillegg være mindre synlige striper i håret og heller mer fadet ut fra en farge til en annen. Det skal ikke være så mye spill i fargene, forteller frisøren.

- De mørke fargene skal være brune, glansfulle og dype, men ikke svart. Det skal se ekte og naturlig ut, sier hun.

Frisyrene med størst fokus er de som er korte bak med asymmetrisk lugg, og boben gjelder også enda.

- Det kommer også mer krøller og lag på lag med rufsete løshår, men du trenger ikke legge bort rettetangen helt enda, den får du alltid bruk for senere, sier Sølvi.

hr320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning