Hot mote i varmt vær!

Få sommerens motetips og sjekk bilderien her!

Publisert Oppdatert
Sommersalget er i full gang i de fleste butikker, og noen salgsplagg vil være like aktuelle neste år. Handle smart nå, så har du dekket sommerens behov, i tillegg til at våren 2009 er sikret!

6 sommerplagg du bare MÅ ha1. Shorts

Shortsen er i trendbildet som aldri før. Og om du ikke føler deg vel i de korteste av de korte, kan du trøste deg med at butikkene også har shortser av den lengre typen, enten til rett over eller rett under knærne.

2. Badetøy

Sola skal titte frem over det ganske land denne uken, men om du syns vannet fortsatt er for kaldt kan du også sitte på land og se kul ut. Har du oppdatert badetøyet siden sist? Det florerer av kule bikinier, badedrakter og ikke minst accessories som skjal, saronger og skjorter til å dekke seg til med.

3. Sommersko

Alle skobutikkene har for lengst oppdatert vareutvalget med lekre sommersko. Invester i et par gode sandaler i en nøytral farge. Ønsker du å komme deg opp i høyden er kilehæler et sikkert valgt, sommerlig og elegant samtidig som de er behagelige.

4. Solhatt

Vi har nevnt det før, og vi nevner det igjen - hatt er hot! Solhatter, både store og små, er et must i år. Og de fleste kler en kul hatt, dessuten beskytter hatten ansiktet ditt mot den sterke solen.

5. Kult tilbehør

Når gradestokken kryper oppover følger skjørtene og utringningene etter. Om du synes det blir litt mye for deg, kan du pynte hals, bryst og armer med smykker og skjerf, så ser du med ett litt mer påkledd ut.

6. Fargerike t-skjorter

Selv de mest hardbarkede tilhengerne av sort og hvitt lar seg friste av friske farger på sommeren. Skaff deg noen fargerike t-skjorter og singletter, så har du mye å velge i mellom når været er varmt og du er brun! Kjøper du plagg som matcher hverandre kan du kjøre lag-på-lag, og du har plutselig en mengde valgmuligheter.6 sommerplagg her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning