Gjør deg partyklar

Til årets festsesong kan du blant annet boltre deg i glitter, perler og fløyel. Bildespesial!

Publisert Oppdatert
Festsesongen er i gang, kanskje du allerede har vært på julebord, kanskje du skal på flere - festing blir det uansett. Så hva skal du ha på deg?

Annette Elvhaug ved Polhem PR forteller deg hva du kan velge blant dette året.

- Denne sesongen finner du ikke uventet veldig mye glitter. Samtidig ser vi fortsatt en god del pudderfarger, og lysere toner er generelt fremme i motebildet, selv om vi er inne i den mørke seseongen. Mange av plaggene du investerte i denne sommeren, kan du dermed gjerne fortsette å bruke fremover, sier Elvhaug.

Les også: Her er kolleksjonen!

Les også: Sexy luksus fra Lindex

Les også: Vakre veskerSamtidig poengterer hun at sort aldri er feil:

- Den svarte kjolen går aldri av moten og passer alltid. I tillegg vil jeg legge til at fløyel er noe av det viktigste denne vinteren, både på klær og tilbehør. Kombiner gjerne tyngre materialer med silke og chiffon for en god balanse, tipser hun.

Ble du glad i shortsmoten i sommer? Denne kan du også ta med deg inn i vinteren og pynte deg med til fest - selvsagt med strømpebukse under.

- En rocka variant i imitert skinn er kult. Kombiner med en chiffonbluse, så blir looken litt mer feminin. Du finner shorts til alle kroppsfasong, de som er høye i livet og vide nederst passer de fleste siluetter, sier Elvhaug.

Få frem siluetten

Det er ikke alltid like lett å finne riktig balanse i antrekket og ei heller å kle seg etter kroppen sin. Elvhaug kommer med en god huskeregel;

- For å kle deg mest flatterende, ser det som oftest best ut med mørke plagg der du er størst og lyse plagg der du er minst.

- I tillegg bør alle kvinner ha en skikkelig blazer som viser frem overkroppen på en flott måte. Blazeren passer til alle anledninger, men er superviktig til julesesongen. Finner du en sort jakke med skulderputer eller draperinger på skuldrene, innsving i livet og med rene linjer, vil dette få frem siluetten bra, sier hun.

Tilbehør

Sko, smykker og veske kan ofte gjøre et enkelt antrekk til det flotteste på festen så lenge du bruker tilbehør som passer kjolen eller dressen din.

- Akkurat nå ser vi mange kreative hæler på skoene, både massive hæler og små 50-tallshæler. I tillegg holder kilehælen stand. For smykkenes del er det store statementsmykker som gjelder - glitter og perler, store kjeder og store ringer er helt riktig. Du kan godt bruke alt på en gang, eller gå for den minimalistiske stilen hvor du for eksempel bruker ett massivt smykker til et enkelt antrekk, sier hun. polhem220 polhem220- polhem220--

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning