Frisyrer som gjør deg slank!

Her er sveisene som får ansiktet til å se smalere ut!

Publisert Oppdatert
Vi kvinner kan mikse og trikse med både farger og snitt på klær, sminkestiler og ikke minst håret; alt for å friske opp looken vår.

Det krever ikke alltid så mye innsats å gi topplokket en ny vri. Her får du noen tips;

Lag på lag

Akkurat som riktig hudpleie, er det viktig å ha riktig grunnlag for å få et godt resultat. For hårets del dreier dette seg om gode pleieprodukter og en god klipp. For eksempel gir en lag på lag-hårklipp ansiktet en slank og nett look.

Unngå bob-klipp og en-lengde-klipper hvis du har veldig rundt ansikt, dette vil gjøre ansiktet enda mer rundt.

Hold luggen luftig

Hvis du har lugg, bør du holde den flott, fyldig og luftig, og gå gjerne med den til siden. En fyldig, rett lugg skaper en horisontal linje over ansiktet, dette får ansiktet til å se fyldigere ut.

Høyt hår

Hårfrisyrer som gir deg høyde, skaper med en gang en slankere look for ansiktet. For å få til dette, skal du sette håret halvveis opp og halvveis ned.. Enten rufser du til håret i en ball i nakken, ellers setter du håret opp i en høy hestehale midt på hodet.

Skill på rett sted

Hvis du går med sideskill, vil dette kamuflere fyldige kinn og ta fokuset bort fra de runde formene i ansiktet. De fleste kler en tilfeldig skill, så ikke la den være for rett og pen!

Striper

Foliestriper er en perfekt måte å fornye seg selv på uten å ødelegge imaget sitt. Dersom du får lagt et par lysere striper med farge rundt ansiktet og rett over pannen din, vil dette hjelpe til med å skape en slankende illusjon. Vakkert-hr320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning