Frisyrer for langt hår

Du kan style langt hår på utallige måter. Her er noen tips!

Publisert Oppdatert
Lei av det lange håret ditt? Å klippe det kort er alltid et alternativ, men ønsker du å beholde en del av lengden kan du forsøke dette:

1. Klipp i etasjer. Enten du har skulderlangt hår eller lengre hår; en frisyre med ulike lengder skaper spill og spenstighet i håret ditt.

2. Bølger er in! Vi har flere ganger nevnt saltvannstilen som virkelig får fotfeste denne sommeren. Mange kjendiser går for looken med lette bølger i håret som ser ut som det har lufttørket i vinden etter en tur på stranden. Stilen får du ved å bruke saltvannspray i håret, og klem gjerne håret oppover slik at du fremprovoserer krøller og bølger.

3. Kraftig lugg. Om du synes at håret ditt ser kjedelig ut når det henger rett ned, kan du sprite opp looken med en fyldig lugg. Bruk litt hårpulver i for å forhindre at luggen legger seg i striper.

4. Krøller i tuppene. Du trenger ikke bruke ruller eller krølltang i hele håret, da kan det gjerne bli for stort om du ikke liker det. La krøllene bli i tuppene, dette spriter opp det lange håret.

5. Skjærte tupper. Om har veldig stritt hår, kan det se fantastisk ut dersom du får frisøren din til å skjære hele håret ditt lett, de ulike lengdene kommer godt frem og ser gjør at håret får nytt liv.

6. Store krøller. Bruk store varmruller og rull opp alt håret. La være i i en halvtimes tid, rull ut og avslutt med volum- og holdspray for å holde håret stort.

7. Hippielook. Bruk rettetang på hele håret og legg det i midtskill, har du lugg, forsøke å blande den i resten av håret. Bruk et hårbånd over og du er klar til fest.

8. 80-talls. Her handler det om hårspray. Legg hodet fremover mens du sprayer i en god tørrspray. Løft hodet igjen og spray håret mens du løfter lett på det. Luggen kan gjerne få litt volum enten du har sideskill eller midtskill.

9. Hestehale. La være å gre håret en dag, sett det heller opp i en høy hestehale og la litt av håret henge ned utenfor strikken. Rufse det til med tørrspray og få volum i halen.

10. Flett og tvinne i vei. En tvinnet lugg, fletter i luggen eller midt i håret gir en søt og bohemsk look. Passer de fleste anledninger! 320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning