Frisk hud med tequila!

Visste du at druer, sitron, kaffegrut og tequila gir deg vakker hud?

Publisert Oppdatert
Forberede huden til sol og sommer gjennom å unne deg en kveld hjemme hvor du pleier deg selv!

Ansiktsmassasje

Når du er på spa får du som oftest massasje i ansiktet for å få i gang blodsirkulasjonen og hjelpe produktene til å absorberes bedre. Dette kan du også gjøre på egenhånd:
 • Ta deg en varm dusj der du rengjør ansiktet, og mykgjører huden og porene. Deretter kutter du opp en rød eller grønn stenfri drue i to
 • Druer inneholder fuktighet og antioksidanter som skal hjelpe å beskytte huden mot skadegjørende, frie radikaler.
 • La den flate siden av druen skli over ansiktshuden, start mellom brynene dine og bevege druen bakover rundt hver øye, massere forsiktig med druen over pannen, ned til nesen og over kinnene dine.
 • Avslutte druemassasjen med en god ansiktsmaske tilpasset din hudtype.

 • Skrubbing

  Du bør skrubbe av døde hudceller en til to ganger i uken for å holde huden frisk og ren. Det beste er å bruke et peelingprodukt som inneholder glycolsyre. Ikke bare påføre produktet, bruk tid til å massere forsiktig inn i huden i minst ett minutt.

  Bruk deretter en mild ansiktsrens før du smører deg inn med en god fuktighetskrem tilpasset din hud.

  Sitruspedikyr

  Frisk opp føttene dine med en stor bolle som du fyller med saften fra grapefrukt, appelsin, lime eller sitron, eller kombinere all fruktjuicen. Bland juicen med varmt vann. Sitrussaften løser opp død hud på føttene. Etter fem minutter kan du bruke en rund, fin sten til å massere hælene og tåballene før du masserer begge føttene med en fotskrubb. Skyll føttene i vann, tørk og bruk en fotbalsam til slutt.

  Selvbruning

  Før du i det hele tatt tenker på å påføre selvbruning bør du skrubbe hele kroppen for å få fjernet døde hudceller, og dermed ha et godt grunnlag for et jevnt resultat. Er du uerfaren kan det lønne seg å bruke en selvbruner som skal gi en lys farge. Produkter som er farget i seg selv, og ikke hvite som endrer farge underveis, kan også være lettere å få jevnt.

  Del kroppen inn i seksjoner, begynn med bena dine og jobb med påføringen forfra og bevege deg bakover. En bodylotion med litt selvbruning i kan hjelpe også deg med et naturlig resultat.

  Margaritakropp!

  Ingrediensene i en margarita gir en god cocktail, men også en god bodyscrub! Lime og tequila er naturlige ingredienser og kan være med på gi huden en aldri så liten oppkvikker. Bruk litt fint salt, to spiseskjeer olivenolje, juicen fra en lime og en spiseskje tequila. Mens du dusjer, gni blandingen inn på huden med sirkulære bevegelser. Om saltet skraper mye, tilsett mer olivenolje.

  Du kan godt avslutte behandlingen med en fuktighetsgivende bodyspray som samtidig gir god lukt.

  Glattere bakside

  Ingenting kan dessverre fjerne cellulitter, men med riktig behandling kan du få huden til å virke litt glattere og strammere. Og dette kan du faktisk bruke kaffegrut til! Bland ut en håndfull kaffegrut sammen med en fast ansiktsmaske, deretter gnir du blandingen over rumpa og lårene dine i sirkulære bevegelser. Du kan godt bruke en vaskeklut for ekstra peelingeffekt. La det virke i ti minutter før du skyller av.

  Du kan godt avslutte behandlingen med en cellulittkrem eller gelè.  Kilder: Beautyboost.com, Pressemelding Apotek1
spabehandling-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning