Fine festfrisyrer

Gjør helgen ekstra glamorøs med disse festfrisyrene!

Publisert Oppdatert
Partysesongen nærmer seg med lange stormskritt og tiden er inne for å vise seg fra sin mest glamorøse side! Dette kan du klare helt på egenhånd, men det er lurt å øve seg litt i forveien.

3 festfrisyrer


Hvis du ønsker å tjuvstarte årets festivas denne helgen, kan du prøve deg på disse vakre festfrisyrene! Wellas svenske hårstylist Tomas Edlund forklarer deg hvordan du tryller frem vakre vinterfrisyrer kun ved bruk av hårspray, hårnåler og diverse stæsj fra skuffer og skap.

Enten du er hjemme, på hytta eller på storbyferie med venninnene dine kan du alltid fikse den perfekte frisyren som passer på byen, til jule-og nyttårsfeiringen.

- Her har du de tre festfrisyrene "Posh chic", "Boho chic" og "Rock chic".

Posh chic

1.Vask håret, ha i mousse og tørk håret med hårføner. Bruk en rettetang til å rette ut håret. Fordel litt hår av gangen i rettetangen, ikke press for hardt. Pass på at du holder rettetangen helt rett og i samme retning som håret.
2.Legg håret bak ett av ørene og samle alt håret bakerst i nakken. Tupér litt hår av gangen. Start i bunnen og dra kammen gjennom håret tre ganger for hver hårtust.
3.Børst forsiktig ut håret på utsiden av hestehalen og form håret slik at det blir tupert på innsiden, men glatt på utsiden. Spray med tørr hårspray. Vri håret bak øret og legg enden over den oppsatte delen. Form og fest med åpne hårnåler. Fest den øverste delen med lukkede hårnåler og spray enda en gang.

Tilbehør til posh-frisyren

Et armbånd. - Fest med åpne hårnåler og stikk dem gjennom armbåndet, bøy så ett ben på hårnålen for å feste.

Perlekjede. Bruk lukkede hårnåler og fest dem mellom perlene, inne i håret. Klokke. Forsøk å få klokken til å feste seg med sin egen spenne. Ved behov - bruk åpne hårnåler og fest i klokkespennen, bøy så ett ben på hårnålen for å feste.

Boho chic

1.Krøll hele håret fra tuppene. Bruk en krølltang for å få den formen du ønsker. Prøv å krølle det øverste partiet av håret litt mindre enn det nedre.
2.Dra fingrene forsiktig gjennom håret og form det slik du ser på bildet.
3.Tvinn håret forsiktig bakover mot nakken, start ved tinningen, og lag en diagonal form. Ved behov, tupér lett i bunn av frisyren. Fest med åpne hårnåler, lås ved å bøye et bein på hårnålen.
4.Form luggen og slipp ned litt hår rundt ansiktet for å få et mykere utseende.

Tilbehør til bohemfrisyren

Halskjede. Ta et langt stenhalskjede og tvinn det forsiktig. Legg det over pannen og fest det bak hodet med to lukkede hårnåler i kryss. De resterende delene av smykket former du i en knute som harmonerer med resten av frisyren. Fest med åpne hårnåler, steng av gjennom å bøye et bein på hårnålen.

Gladpack. Krøll sammen plastfolie og form til en lekker, humoristisk og syntetisk frisyre. Fest i nakken med åpne hårnåler, bøy av et ben på hårnålen.

Sommerfugler. Fest sommerfuglen med en åpen hårnål, bøy et ben for å feste.

Rock chic

1.Del håret på toppen av hodet, dra det bak ørene, begynn ved kronen. Fest med en spenne. Sidehåret danner en hestehale langs nakken.
2.Spray håret med en tørr hårspray. Ta litt hår av gangen og krepp hele øvre delen av håret. Krepp også håret i hestehalen.
3.Dra fingrene forsiktig gjennom hestehalen og tupér lett for å få en ullen struktur. For å få en stor, rufsete look kan du feste deler av hestehalen høyere opp i nakken. Bruk åpne hårnåler.
4.Dra fingrene forsiktig over håret og form ved å tvinne håret lett bakover. Fest med åpne hårnåler, bøy et ben på hårnålen for å feste.

Tilbehør til rockefrisyren

Tesil. Bryt i stykker en tesil og bruk den ene delen. Der gjengene har sittet finner du to små hull. Bruk dem til å feste den lille tesilhatten med åpne hårnåler i den kreppede hårbunnen. Bøy av et ben på begge hårnålene for å feste ordentlig.

Halskjeder og armbånd. Legg perlehalskjedet langs de åpne hårnålene og fest i det kreppede håret. Bøy av beina på hårnålene. Fest armbåndet rundt knuten med åpne hårnåler. Tupér håret opp mot nakken for å få ønsket form. Spray.

Tusen hårnåler. For å få et skikkelig metallisk utseende: Ta alle de gullfargede og sølvfargede hårnålene du kommer over, og fest dem etter hverandre, tett i tett, i ønsket form.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning