Festsesongens lekreste negler

Få tips av skjønnhetsekspertene - dette er de råeste neglelakkfargene!

Publisert Oppdatert
De siste to årene har det vært fokus på knalle neglelakkfarger, men i årets julebordsesong er det mørke farger som gjelder.

Riktige farger

Mote-og skjønnhetsjournalist i KK.no, Ida Bergstrøm, forteller at vinterens beste tips er sølv, svart og helt mørke burgundertoner, men hun understreker at det viktigste er å følge egen smak og stil;

- Man bør heller lakke neglene i en farge som harmonerer med antrekket, eller tilfører det noe ekstra. Har du for eksempel en rosa kjole med sølvsko til, er det superkult med negler i sølv. Skal du ha en svart kjole, kan det være lekkert med sota øyenskygge og negler i en mørk farge som heller mot mørkeblått eller burgunder. Trikset her er å plukke opp en av fargene fra veske, makeup eller tilbehør, og la neglene matche dette, tipser Bergstrøm.

Redaksjonssjef for mote og skjønnhet på Klikk.no/mote, Cecilie H. Eggen, er enig og nevner i tillegg mørk rød, mørk lilla, bærfarger og gull;

- Til cocktailkjoler, den lille sorte for eksempel, er det jo lekkert med rød neglelakk. Sølv, gull og glitter er jo også veldig kult på party, tipser Eggen.

Korte negler er hot!

KK-journalisten er fan av knallrøde negler.

- Det er en farge som både er søt, klassisk og sexy på en gang. Se etter en farge som er så lys rød som mulig, og legg den i to lag, sier Bergstrøm.

Klikk-journalisten avslører at det nå er korte negler som er hot. Du bør unngå mørke farger på lange negler, det kan fort se "heksete" ut. Ellers mener hun at rød neglelakk alltid er bankers.

- Rød neglelakk er tidløs, og vil alltid være riktig. De beste neglelakkene mener vi i redaksjonen er fra Lancôme, Make Up Store, L'Oréal og Leighton Denny, sier Eggen.

Er du mer komfortabel med naturlige negler er dette også lov.

- Naturlige og velstelte negler med en lys rosa, gjennomskinnelig neglelakk vil alltid se fresht ut, avslutter Eggen. lakk320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning