Få frisk hud i høst!

Hudpleier Solvår Hegge hjelper deg med å holde huden lekker i høstkulda.

Publisert Oppdatert

En sommer med sol, varme og saltvann kan gjøre sitt med ansiktet, men det er ikke vanskelig å fortsatt ha en frisk og sunn hud selv om høsten kommer med vind, regn og kulde. Hudpleier Solvår Hegge forteller hvordan du enkelt holder huden fin i høst.

 

Fuktighet, fuktighet og atter fuktighet
Dette er det viktigste stikkordet når det gjelder hudpleie om høsten! Bruk milde rensekremer og unngå såper som tørker ut huden. Dette gjelder også for hele kroppen. Putt eteriske oljer i badevannet og avslutt med en god bodylotion med mye fuktighet.

 

Ansiktsmaske
En god ansiktsmaske som virker gjennoppbyggende og styrkende på huden er en god investering! Pass på å finn en maske som er tilpasset huden din.

 

Dagkrem med solfaktor
Selv om solkremen er satt bort, er det allikevel viktig å beskytte huden mot de ytre påvirkninger. I dag finnes det et rikt utvalg dagkremer med solfaktor. UV-stråler utsetter huden for raskere aldring.

 

Drikk og spis godt
Med tørr hud forsvinner også brunfargen raskere. Drikk nok, og sørg forå ha et sunt kosthold som inneholder de vitaminene og mineralene som er bra for huden. Vitaminer som A, C og E er de viktigste i denne sammenhengen. Ingen krem kan erstatte et kost kosthold!

host

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning