Få flørteblikk!

Slik sminker du øynene forføriske og sexy!

Publisert Oppdatert
Øyenskygge er utrolig viktig denne vinteren, du finner alle mulige farger, men det er blå, grå, grønn og skimmer som merker seg ut.

Vi forteller deg hvordan du sminker øynene dine opp til den store festen! Vi tar utgangspunkt i grønn skygge.

1. Concealer

Begynn med øyekrem. Påfør deretter en øyenskyggebase over hele øyelokket. Deretter legger du grønn eyeliner på våtkanten og på øvre og nedre vippekant. Avslutt med en myk vinge i ytterhjørnene og dus ut med en rund kost.

2. Grunning

Legg en lysegrønn skimrende skygge over øyelokket opp til rett over over globallinjen.

3. Markering

Bruk en god, flat kost til påføring av en mørkere skygge i ytterhjørnene og inn i globallinjen. Bruk en ren, rund kost i globallinjen for å blande ut fargene i hverandre, da får du myke overganger.

4. Kombiner

En usannsynlig kombinasjon som grønt og rosa fungerer faktisk bra sammen. Bruk en god svampapplikator eller flat kost til å påføre myk, rosa skygge oppe ved brynbenet, men vær forsiktig slik at fargen duses godt ut, og ikke blir for kraftig.

5. Intens farge

Dypp kosten i litt vann for å få sterkere farge der du bruker mørk farge. Da gjør du fargen enda mer intens, gjør du det samme med skimmerfargen vil den glitre og skinne mer.

6. Maskara

Svart maskara kan bli for hard mot det duse, så bruk heller brun eller grønn maskara mot den grønne skyggen. Hold kosten i vinkel slik at du får maskarafargen helt ned i vipperøttene. Dette åpner opp øynene mer. Et tips er å bruke lysere maskara på vippene innerst i øyehjørnet for å åpne blikket enda mer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning