Enkel hverdagsfrisyre

Du kommer langt med litt ekstra volum på kronen!

Publisert Oppdatert
For å variere stilen din i hverdagen er det mye du kan gjøre med håret, og en fin frisyre er ikke nødvendigvis tidkrevende eller vanskelig å få til.

Du kan for eksempel prøve deg på denne med volum på kronen:

Volumfylt hverdag

Det er best om håret ikke er nyvasket, så dette er en fin frisyre for dag 2 eller 3 etter siste vask.

Først: Del håret i midtskill fremme og deretter to seksjoner bak. Løft opp en håndfull lokker bak på kronen og bruk en tuperingskam til å tupere lett nedover mot kronen.

Deretter kammer du gjennom håret under de tuperte lokkene på samme måte, men ikke bruk for mye tid på lokkene under da mesteparten av volumet skal ligge øverst på kronen.

Ta så en bred hårbørste og børst forsiktig på overflaten av det tuperte håret for å skape en mer ryddig overflate. Husk at du skal beholde volumet på toppen, som et slags "reir" på hodet!

Trekk deretter alt håret nedover bak i nakken, og fest godt med fliseklemmer.

Variasjon

Husk at du kan mikse og trikse med volum akkurat som du måtte ønske. Vil du ha enda mer volum, er det bare til å tupere enda mer på kronen. Bruk så mye spray du ønsker, og du kan gjerne la noe av håret henge løst på siden om du vil det.

Du kan også variere frisyren med å bytte side på skillen, trekke håret bakover eller feste luggen med pyntespenner. Om du tvinner håret foran, legger til en flette eller to, så er dette også noe som kan friske opp en ellers så grå hverdag.

Vri220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning