Dette gjør deg trendy

Dette skal bør du ha i garderoben nå!

Publisert Oppdatert
Trendbildet endrer seg fra sesong til sesong, vet du hva som er trendy akkurat nå?

Her får du en liten guide:

In: Stor jakke

Et must denne høsten og vinteren er en stor, svart jakke, men du kan også gå for grått for å variere looken litt. Kombiner gjerne med forskjellige skjerf.

In: Rosa

80-tallsfarger som sier "pang!" er hot nå, og kommer som et friskt pust i en ellers mørk sesong. Denne sesongen er rosa på mange måter det nye svarte. Gå også gjerne for grønt og blått.

In: Miks i vei

Høsten og vinteren denne sesongen handler om å mikse stiler både i forhold til pris og materiale. Kombiner gjerne en krisp, hvit skjorte og blazer sammen med en slitt jeans.

In: Fletter

Fletter er evig aktuelt, og nå skal flettene kombinere med hårbånd og pynt i alle farger og varianter. Flett håret eller bruk flettebånd, bare fantasien setter grenser!

In: Afro

Store krøller er hot og tøft! Og ikke bare trekker afroen oppmerksomheten mot ansiktet, men det ser også veldig elegant ut. Om du har tykt hår, rufse det til for å gjøre looken ekstra dramatisk.

In: Herreklær for kvinner

Et klassisk herreplagg kan få en kvinne til å se supersexy ut! Gå for dress, blazer eller hatt, og hold resten av antrekket feminint.

In: 80-tallsdiva

Ikke vær redd for å hoppe inn i et skinnskjørt, en bikerjakke eller et par med kilehæler med reimer. Kombinér med topper som har grafiske svart/hvitt mønstre.

In: Myke øyne med dramatiske lepper

Velg en av delene - myke øyne med knallfargede lepper, eller dramatiske øyne og nakne lepper. Velger du fokus på leppene, bør leppestiften være matt. Velger du å ha fokus på øynene, har du lov å leke deg med sterk øyenskygge.

In: Kule hatter og luer

Pryd hodet ditt denne sesongen, du finner luer og hatter i utallige varianter! Velg enten en svær pelslue eller en Michael Jackson-inspirert hatt.

In: Skulderpynt

Alt som fremhever skuldrene er trendy akkurat nå, enten du vil gå med nakne skuldre, bruke skulderputer eller topper med nagler eller frynser på skuldrene.

In: Knehøye støvletter

Støvletter alá Julia Roberts i "Pretty Woman" er noe av det hotteste akkurat nå. Synes du det blir for mye, kan du gå for knestrømper istedet.

Foto: Kappahl, Topshop, H&M, BikBok

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning