Dette gjør deg stilfull

Hva definerer egentlig en stilfull person? Bloggeren The Sartorialist tipser deg.

Publisert Oppdatert
Det er ganske enkelt å plukke ut motebevisste mennesker på gaten, men det er ikke alltid man kan forklare hva som gjør de så stilfulle.

Moteinspirasjon

Bloggeren Scott Schuman er mest kjent som "The Sartorialist", og har i flere år brukt tiden sin på å fotografere moteinteresserte mennesker rundt om i verden med særlig vekt på unike detaljer. Nettstedet Timesonline har spurt ham om hva som gjør at man blir stilfull!

Her får du noen av tipsene hans:

- Forskjellen på mote og stil er at stil dreier seg om at man kler seg etter sin form og personlighet. Generelt mener jeg at stil er noe kontinuerlig, mens mote er noe som er populært for en viss periode, sier Schuman til Timesonline.
  • Både farger, proposisjoner og personens holdning påvirker stilen.
  • Mote og stil fungerer best dersom det ser litt spontant ut, det er flott at det er gjennomtenkt, men det er viktig at man samtidig ser avslappet og litt tilfeldig ut.
  • Mitt tips er å kle seg etter sin egen livsstil. Jeg elsker dresser og ekte skreddersydde plagg, men jeg går ikke i den type klær så ofte fordi det er upraktisk når jeg er ute og tar bilder.
  • Skaff deg inspirasjon til nye måter å kle deg på ved å kikke på moteblogger, se på menneskene rundt deg, beveg på deg og dra til nye steder du ikke har vært før for å treffe nye folk.
mote4-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning